Автоматизацията на процеси е във фокуса на първото издание от

...
Автоматизацията на процеси е във фокуса на първото издание от
Коментари Харесай

Питаме ви: Трябва ли да се страхуваме от роботите?

Автоматизацията на процеси е във фокуса на първото издание от поредицата ТОЧКА НА КИПЕНЕ –ДЕБАТИТЕ НА „ МЕНИДЖЪР “ 2021.*

Можете да изразите своята позиция по тематиката като гласувате с ДА или НЕ в анкетата.

Резултатите ще оповестим при започване на идния спор. Те ще бъдат насочна точка за дуела сред двата тима, които ще пазят позициите си в среща лице в лице на 6 април от 15.00 часа. Можете да гледате дебата онлайн онлайн – в уеб страницата manager.bg и фейсбук страницата на Мениджър Нюз.

В дебата ще вземат участие два тима:

Отборът, който ще пази позицията, че НЕ, не би трябвало да се опасяваме от роботите, е в състав:

· Красимир Кръстев - създател и шеф на RPA Consulting с над 10 годишен опит в корпоративния мениджмънт и ръководството на планове в обществения и частния бранш.

· Филип Генов – съосновател и ръководещ шеф на компанията за цифрова промяна F27, бизнес ангел, наставник и вложител в започващи компании на млади бизнесмени.

В тима, който ще пази тезата, че ДА, би трябвало да се опасяваме от роботите , ще се включат:

· Д-р Марияна Филипова, която се занимава с новаторски просветителни решения и е създател на STEALM Academy. Тя е арбитър на международното състезание по диспути за възпитаници на британски език.

· Христина Христова, експерт Човешки запаси и арбитър по диспути на локално и интернационално равнище.

Модератор на дебата ще бъде Илия Темелков – soregashi , който е публицист на свободна процедура с богат опит в областта на потребителските технологии.

Правилата на дебата

Модераторът ще показа тематиката и резултатите от анкетата, авансово публикувана измежду необятната публика. Можете да дадете своя глас

В началото на дебата всеки участник ще има 2 минути за въвеждащо изявление в поддръжка на тезата, която пази неговия тим. Последователността на изявления ще бъде избрана посредством чоп преди дебата. Следва същинската част с въпроси, които ще бъдат задавани от модератора. За всеки въпрос четиримата участници ще имат по 2 минути, с цел да показват позиция и по 1 минута, с цел да оборят с контрааргументи отговорите на съперниците си. След изчерпването на всички въпроси, участниците ще имат по 2 минути за заключителна защита и финални думи.

В края на дебата, вие, феновете, ще имате 3 минути, в които още веднъж да гласувате . Резултатите от гласуването ще дефинират и спечелилия в дебата - тимът, който е съумял посредством причини да реализира смяна в настройките и публичната позиция по тематиката, демонстрирани при започване на база резултатите от предварителната анкета.

*ТОЧКА НА КИПЕНЕ –ДЕБАТИТЕ НА „ МЕНИДЖЪР “ е нов формат поредност от събития, подлагащи на спор настоящи общественозначими тематики. В тях ще срещаме хора с разнообразни гледни точки по значими тематики за бизнеса и обществото, с цел да извлечем най-хубавото и градивното от разногласието. Защото е извънредно време тематиките, които същински ни вълнуват като общество, да излязат от полемичното ехо-говорене на обществените мрежи и да бъдат облечени в същински причини, подкрепени от достоверни обстоятелства.

Гласувайте, гледайте, бъдете дейни.

Генерален спонсор на дебата на тематика „ Трябва ли да се опасяваме от роботите? “ е.

Всички събития, провежда екипа на МЕНИДЖЪР, се организират в обезопасена среда, съгласно противоепидемиологичните условия в страната. Участниците са обезпечени с маски за лице Type IIR - най-високото равнище на отбрана за здравна маска, предоставени от и самостоятелни опаковки антибактериален гел за ръце Medix, обезпечени от.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР