Автокино София“ ще показва избрани филми между 29 юли и

...
Автокино София“ ще показва избрани филми между 29 юли и
Коментари Харесай

Прожектират български филми на паркинга на Kaufland в „Младост“ 4 до края на лятото

„ Автокино София “ ще демонстрира определени филми сред 29 юли и 30 септември

Паркингът на най-новия хипермаркет на Kaufland в столичния регион „ Младост “ 4 ще се трансформира в кино навън през август и септември, оповестяват от веригата.

Стартът на киномаратона ще бъде даден с нашумелия български филм „ Петя на моята Петя “. Сред останалите заглавия, които феновете ще могат да видят, са безспорният шлагер на Ники Илиев „ Завръщане “ 2, „ Жълт Олеандър “ с Китодар Тодоров и Мариан Вълев, последният филм с Лорина Камбурова – „ Блаженият “, „ Бай Иван “, „ Бягство “, „ Възвишение “, „ Голата истина за група „ Жигули “ “ и доста други.

„ В Kaufland България непрестанно работим в посока повишение на добавената стойност към услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Възможността да съберем на едно място определени български модерни филми във формат „ автокино навън “ на паркинга на най-новия ни хипермаркет в „ Младост “ 4 е израз на нашата концепцията за промяна на хипермаркетите ни в One Stop Shopping пространства. Радваме се, че с помощта на партньорството ни с „ Автокино София “ можем да предоставим още една опция на клиентите ни да се допрян до качественото модерно българско кино “, разяснява Диана Костова, която дава отговор за организацията на събитието от страна на Kaufland България и управлява отдела на компанията, който отдава площи чартърен. 

За реализация на плана, на паркинга на Kaufland в „ Младост “ 4 “ (Околовръстен път 291) ще бъде повдигнат 50 м² екран. Звукът ще бъде излъчен от нискочестотно FM радио и ще се приема непосредствено от радиото в автомобила на съответната периодичност, изписана на екрана. Прожекциите започват от 21:00 ч. Желаещите да участват, могат да наблюдават програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www и на място 10 минути преди прожекцията. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР