Автобусна катастрофа в РумънияАвтобус с 90 пътници от Украйна се

...
Автобусна катастрофа в РумънияАвтобус с 90 пътници от Украйна се
Коментари Харесай

Накратко

Автобусна злополука в Румъния
Автобус с 90 пасажери от Украйна се е преобърнал наоколо до Румънския град Констанца. Седем души са настани в болница, измежду които и деца. По първични данни случаят е породен от спукана гума. Проверката не е открила наличие на алкохол в кръвта на лидера.

Падна държавното управление на Люксембург
Управляващото от 10 години Люксембург демократично държавно управление падна след парламентарните избори в неделя. Коалицията на премиера Ксавие Бетел, се разпадна поради неприятния резултат на партията на Зелените. Очаква се спечелилата първо място Християнсоциална партия да  стане  определящият фактор при съставянето на идващото държавно управление.

Умерен трус в Словакия
Земетресение с магнитуд 5 беше записано в Словакия. Епицентърът на труса се е намирал на 61 км северно от град Кошице с население към 236 000 души, на дълбочина 10 км. Няма данни за жертви или вреди.

Самолетоносачът " Роналд Рейгън " идва в Корея
Американският атомен самолетоносач " Роналд Рейгън " ще дебаркира на южнокорейското пристанище Пусан сред 12 и 16 октомври. Министерството на защитата в Сеул съобщи, че задачата е въздържане на КНДР и подсилване на двустранното съдействие със Съединени американски щати.

Нигер твърди, че Франция е почнала евакуиране
Временното военно държавно управление на Нигер разгласи началото на извеждането на френските войски от страната от страната, оповестява Агенция Франс Прес, базирайки се на източници от хунтата в Ниамей. Засега няма публично удостоверение от Париж.

Инцидент край китайско консулство в Съединени американски щати
Кола се е врязала в китайското консулство в Сан Франциско през вчерашния ден следобяд, като е спряла във фоайето и е провокирала безпорядък. Полицията е овладяла обстановката, като е застреляла водача. Причините за случая се прецизират. Няма потърпевши.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР