През нощта украинските въоръжени сили отново извършиха атака срещу Крим.

...
През нощта украинските въоръжени сили отново извършиха атака срещу Крим.
Коментари Харесай

Крим е подложен на първи масиран ракетен удар с американски ракети ATACMS

През нощта украинските въоръжени сили още веднъж направиха офанзива против Крим. Първоначално дронове бяха изстреляни в посока на полуострова от няколко направления, работата по които беше маркирана както в Тарханкут, по този начин и в Евпатория, написа " Рибар “, представен от ФОКУС.

Но след среднощ главната офанзива беше осъществена с балистични ракети ATACMS. Цел на офанзивата беше Севастополският залив, по който бяха изстреляни 12 оперативно-тактически ракети, отбелязва Telegram каналът.

Части на съветската Противовъздушна отбрана и от няколко региона на Севастопол и Белбек са свалили девет ракети в няколко залпа. Три ракети са поразили една от кейовете в залива, където се е намирал един от корабите.

Както ясно виждаме, въоръжените сили на Украйна все по-активно и огромно нападат бази на полуострова. След няколко талази от офанзиви против летища и енергийни уреди, озаливът в Севастопол още веднъж стана цел.

Също толкоз значимо е, че във въздушното пространство западно от Севастопол и Белбек имаше към 10 БПЛА. Те не са се приближавали покрай полуострова и може да са упражнявали справедлив надзор.

В същото време на юг от полуострова е бил ситуиран американски дрон RQ-4B, който също е следил резултатите от офанзивите против Севастопол. В същото време, заради въздействието на средства за радиоелектронна битка, са зародили разстройства, заради което наподобява се е създавало неправилно усещане, че дронът е на няколко километра от Крим.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР