40-годишната Тамия Бревард-Родригес от Ню Джърси, САЩ, работела върху презентацията

...
40-годишната Тамия Бревард-Родригес от Ню Джърси, САЩ, работела върху презентацията
Коментари Харесай

Стана майка и лекар: жена роди в колата и същия ден защити дисертация

40-годишната Тамия Бревард-Родригес от Ню Джърси, Съединени американски щати, работела върху презентацията на дисертацията си, когато почнала да ражда на 25 март. 

Жената била бременна в осмия месец. Раждането почнало в деня, в който трябвало да е отбраната на дипломната й работа.

„ Физически бях подготвена за бременност, само че психически мозъкът ми не беше надъхан към детето, по тази причина реагирах доста прочувствено на обстоятелството, че започнах да раждам, тъй като безусловно треперех ", споделя тя.

Жената е възнамерявала всичко с личния състав и преподавателите на университета Рутгерс. Нещата обаче не вървели по проект, когато й се спукала водата. Тамия се втурнала към колата, където брачната половинка й Ализа Бревард-Родригес към този момент чакала. Според нея пътуването до болничното заведение се е трансформирало в конкуренция с времето. В този миг тя си помислила, че евентуално кара по автомагистралата със 120 благи в час (193 км/ч). Детето се родело в колата, пише ABC News.

„ Имах три контракции, при първата към този момент се виждаше главичката на бебето, при втората то излезе, а при третата просто бяхме дружно “, споделя Бревард-Родригес.
 Жена роди и отбрани дисертацията си в същия ден, жена с дете, жена роди наследник, отбрани дисертацията си, Лекарите прегледаха бебето и всичко с него беше наред. Снимка: People
В болничното заведение бебето Енцо е прегледано и всичко било наред. Но не свършило дотук. Тъй като Тамия била добре готова да отбрани дисертацията си, тя я показала почти седем часа след раждането на Енцо. Тя споделила, че всичко, което й би трябвало, е да подремне, да се изкъпе и да се преоблече.

„ Казах на жена ми да ми вземе облекла, преносим компютър и зарядно “, спомня си тя.

Изданието отбелязва, че никой не е знаел за раждането, до момента в който не завършила сполучливата отбрана. Така тя ражда дете и в същия ден става доктор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР