Автобус заклещи с вратите си 12-годишно момиченце и го влачи

...
Автобус заклещи с вратите си 12-годишно момиченце и го влачи
Коментари Харесай

Брутално! Градски автобус в София заклещи и влачи момиченце!

Автобус заклещи с вратите си 12-годишно момиченце и го влачи по шосето, сигнализира неговата сестричка Виктория Цветкова в обществените мрежи, осведоми glasnews, публикувайки и фотоси.

Според описа на момичето, лидер на рейс №76 в столицата е затиснал с вратата дребната й сестра и я е влачил, без въобще да обърне внимание какво се случва при вратите на машината.

Докато е влачил детето, той най-безхаберно си е слушал музика със слушалки в ушите и зяпа в телефона си.

Това излиза наяве от оповестените фотоси във Фейсбук, съгласно медията.

" Този човек през днешния ден в 13 ч на Окръжна болница в посока Орлов мост затисна с вратата на рейса и влачеше няколко секунди дребната ми 12-годишна сестра дружно с рейса.

Натискан е неведнъж бутона за отваряне на врата, само че водачът е със слушалки в ушите с шумна музика и играе игри на телефона. Едвам е съумяла да измъкне ръчичката си от вратата, якето до последно е приклещено на вратата и го гони, слушалките ѝ остават вътре.

Моля ви, в случай че някой е намерил слушалките ѝ, да ми написа на персонално. Ужаса, който е изпитала, даже няма да го разясня повече. Сигнали са пуснати против водача. ", се споделя в обявата на Виктория Цветкова

Коментарите на хората също съдържат сходни обстановки и не са в поддръжка на водачите от градсккия транспрот.

" За жал, тези груби и много елементарни водачи имат потребност от малко превъзпитаване! Не един път съм ставал очевидец на такива неща и даже по какъв начин затварят вратите под носа на остарели хора. Аз персонално имам такава обстановка и с бягане стигнах преди тролейбуса на идната спирка и бях подготвен да му набия шамарите, само че тъй като не съм на тяхното равнище на образование, и не желая да ме дават по новините по-късно, че аз съм отговорен, не го направих. Истината е, че би трябвало някой да ги набие ", споделя гнева си столичанин потърпевш от „ професионализма “ на някои водачи в софийския градски превоз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР