Автобус се вряза в спирка край метростанция Сходненская в Северозападната

...
Автобус се вряза в спирка край метростанция Сходненская в Северозападната
Коментари Харесай

Автобус се вряза в спирка край московското метро, има...

Автобус се вряза в спирка край метростанция " Сходненская " в Северозападната част на Москва, заяви РИА Новости, базирайки се на службата за изключителни обстановки в съветската столица.
Няма починали, посочи осведомителната организация, която в началото бе съобщила за двама починали при случая.

Пострадалите са трима, измежду тях няма деца. По думите на кмета на Москва Сергей Собянин, ранените получават здравна помощ. Те са приети в болница и са в задоволително положение със междинни телесни повреди.

На място работят служители на реда и сътрудници на изключителните служби. Там е и зам.-кмета Максим Ликсутов, написа news.bg.

По предварителни данни, кола се е врязала в рейса, който по-късно е налетял на спирката. От полицията са съобщили, че злополуката е станала, до момента в който водачът на рейса се опитвал да избегне конфликт с автомобил, само че той не се е справил с ръководството.

Шофьорът е роден през 1960 година, има всички категории, минал е наложителния надзор преди началото на курса. По информация на московските управляващи от 2015 година той няма нито едно нарушаване на пътя.

На 27 декември 13 души бяха ранени при гърмеж в мол " Перекресток " в Санкт Петербург. Инцидентът бе избран за терористичен акт.
Ден след него съветският президент Владимир Путин разгласи, че силите за сигурност би трябвало да убиват терористите на място и да не вземат пленници, в случай че личният им живот е заплашен, само че да става в границите на закона.

Припомняме, на 25 декември рейс се вряза в пешеходен подлез до метростанция " Славянски бул. " на Кутузовски проспект. В резултат четирима починаха, а 11 бяха ранени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР