Австрийското правителство реши да се въведат нови мерки срещу разпространението

...
Австрийското правителство реши да се въведат нови мерки срещу разпространението
Коментари Харесай

Австрия въвежда нови ограничения в битката с COVID-19

Австрийското държавно управление реши да се вкарат нови ограничения против разпространяването на. Предвижда се рестриктивните мерки да влязат в действие от понеделник, 21 септември.
Допустимият оптимален брой участници в частни тържества в закрити пространства се лимитира до 10 души, наложителното носене на маски се уголемява доста и потреблението в заведенията за публично хранене е позволена само за седящи на маса клиенти.
 Хървати съдят Австрия поради заразяване с ковид Хървати съдят Австрия поради заразяване с ковид
Деветима жители на Хърватия съдят Австрия поради заразяване с новия ковид по време на ски почивките им в провинция Тирол, съобщ...
На конференция, дадена от федералния канцлер Себастиан Курц, вицеканцлера Вернер Коглер, министъра на опазването на здравето Рудолф Аншобер и министъра на вътрешните работи Карл Нехамер, бяха оповестени детайлности към използването на новите ограничения. Частните празници в закрити пространства, лимитирани до 10 души, не могат да се глобяват в частните домове на жителите. В този случай ограниченията се лимитират до рекомендации. Погребенията и религиозните мероприятия са изключени от тази мярка. В заведенията за публично хранене се позволяват най-много 10 индивида на маса, потреблението е позволена единствено седящи на маса клиенти.
Носенето на маски става наложително навън по пазари, панаири и изложби. В заведенията за хранене това се отнася и за клиентите, когато не са на масата си. Пренасянето на инфекцията става на първо място в закрити пространства и в домашни условия, съобщи Себастиан Курц. През последните дни броят на инфектираните се е удвоил, като изключително наранени са Виена, Тирол и Форарлберг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР