Австралийско семейство, известно с това, че живее на своя 13-метров

...
Австралийско семейство, известно с това, че живее на своя 13-метров
Коментари Харесай

Инфлуенсъри шокираха феновете си, 2-годишният им син се гмурка с акули

Австралийско семейство, известно с това, че живее на своя 13-метров катамаран La Vagabonde с двете си деца, разбуни духовете, откакто разреши на дребното си дете да плува със страховити акули.

37-годишният Райли Уайтлъм и 28-годишната Елайна Караусу споделят, че въодушевяват идващото потомство да излезе от рамките, откакто се отхвърлят от скучните си работни места в офиса в интерес на живот измежду океанските талази на борда на лодката си.

Във вторник авантюристичните родители споделят клип в YouTube (можете да го видите под публикацията, бел. ред) на техния двегодишен наследник Лени, който се гмурка с шнорхел на плажа Jaws в Насау, столицата на Бахамските острови, заобиколен от акули.
View this post on Instagram
A post shared by Elayna Carausu (@elayna.carausu)

На Лени е казано да стъпи леко във водата, вместо да скача, тъй като пръскането ще предизвести близките акули за неговото наличие. „ Уау, това беше огромно! Толкова доста акули “, споделя разчувстваното малко дете, облечено в къси панталони и с очила за плуване.

Много от почитателите на двойката са разчувствани да станат очевидци на огромния ден на Лени в океана. „ Толкова се гордея с Лени! Плуване с акулите! Той е толкоз самоуверен “, написа един от тях.

Други обаче са възмутени и считат даже, че родителите би трябвало да бъдат тествани от чиновници на Социални грижи поради това, че разрешават детето им да плува измежду акули, оповестява Daily Mail.

По време на пътуването си Райли и Елайна обаче са се натъквали и на по-големи заплаха, като да вземем за пример „ кошмарна “ среща с пирати, до момента в който плават покрай островите Галапагос, улавяне на гибелен вирус и добиване в морето от друга лодка.

И несъмнено, разгорещени разногласия, които са неразделна част от живота в морето. Елайна признава, че при живот на толкоз малко пространство напрежението може бързо да се натрупа: „ В предишното сме се карали и в действителност не сме можели да понасяме да се гледаме. Лодката е толкоз дребна, че безусловно няма къде да отидеш! "

През 2017 година Райли и Елайна, които се срещат преди седем години, купуват катамарана за 900 000 $, който през днешния ден назовават ​​дом, откакто подписват договорка с френската компанията Outremer. Те употребяват парите, които печелят от YouTube – до 4000 $ на клип, и сумата от продажбата на остарялата си лодка.
View this post on Instagram
A post shared by Elayna Carausu (@elayna.carausu)

Получават средства и от краудфандинг платформата Patreon, в която почитателите заплащат от $1 до $100 на месец, в случай че им хареса това, което виждат.

Елайна твърди, че техните 1.69 милиона клиенти в YouTube не им обезпечават луксозен метод на живот, обикаляйки дестинации, като Мартиника, Сейнт Лусия, Гренада, Доминика, Френска Полинезия, Кабо Верде, Европа и други.
View this post on Instagram
A post shared by Elayna Carausu (@elayna.carausu)

Парите от почитателите се употребяват за поддръжка на лодката и ново съоръжение за снимане, с цел да създават висококачествени фрагменти, като в същото време им остават задоволително, с цел да се живеят, хранейки се допустимо най-често с морския си улов.

Бившият инструктор по гмуркане Елайна, която е от Джералдтън, Западна Австралия, е израснала край или във водата, само че нито тя, нито Райли имат опит с ръководството и поддръжката на огромен транспортен съд. Двойката се среща на гръцкия остров Йос, до момента в който Райли плава на La Vagabonde самичък, а Елайна работи за туристическа компания.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР