Австралийският ММА боец Алекс Волкановски е сигурен, че заслужено остава

...
Австралийският ММА боец Алекс Волкановски е сигурен, че заслужено остава
Коментари Харесай

Алекс Волкановски: Доказах, че съм по-добър от Махачев

Австралийският ММА войник Алекс Волкановски е сигурен, че справедливо остава първият номер в класацията на бойците, без значение от тегловните категории. Шампионът в категория перо загуби от Ислам Махачев на UFC 284, което се организира предишния уикенд в Австралия.

Ислам завоюва с решение на съдиите, само че доста хора считат, че успеха беше спорна. Волкановски е на същото мнение. Той твърди, че е бил по-добър от Ислам и щял да го смаже, в случай че борбата беше в неговата категория.
 Ислам Махачев с сложна и спорна победа над Алекс Волкановски на UFC 284 Ислам Махачев с сложна и спорна победа над Алекс Волкановски на UFC 284
Александър е подготвен за реванш и показа, че това зависи от дагестанеца.

„ Много хора, в това число и аз, смятаха, че съм спечелил тази борба. Класирането? Тук става въпрос за класация, без значение от категорията.

Представете си какво ще стане, в случай че се бием в една и съща категория. Ако беше в категория перо, щях да го смажа. Това е просто лека разходка. Без да наскърбявам Ислам, само че по този начин стоят нещата.

Доказах, че съм по-добър от Махачев като войник и че съм номер едно в класацията, без значение от категорията. Той даже сподели на своя ъгъл, че е нужен реванш.

Той не сподели, че е изгубил, само че сподели, че желае реванш, може би мислейки, че ще вдигнат ръката ми. Мисля, че дали ще има нов дуел зависи от него.

Махачев схваща, че успеха е оставила противен привкус у доста хора. Бил съм в такава обстановка и знам какво е. Той желае да потвърди на почитателите, че бъркат.

На негово място бих постъпил тъкмо по този начин. Не бих се зарадвал на такава победа. Е, в случай че той откаже реванш, тогава знаем за какво. ”, сподели Волкановски в The MMA Hour.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР