Аутопсията на американския финансист и обвинен в сексуален трафик Джефри

...
Аутопсията на американския финансист и обвинен в сексуален трафик Джефри
Коментари Харесай

Какво разкри аутопсията на Джефри Епстайн?

Аутопсията на американския финансист и упрекнат в полов трафик Джефри Епстайн разкри, че има няколко счупени кости на врата, оповестява "Вашингтон пост “. Подобни пострадвания могат да се случат или на хора, които се бесят, или на удушени.

Въпреки обстоятелството, че аутопсията е завършена, повода за гибелта на Епстайн към момента не е публично оповестена.

Статията на ВП се появява, откакто в сряда NBC цитира няколко неназовани източници, твърдящи, че двамата охранители, натоварени с наблюдението на Епщайн, може да са спели, когато той явно се е самоубил в килията на пандиза в Ню Йорк.

Източниците настояват също, че пазачите са обвинени, че са фалшифицирали вписванията в графика, с цел да покажат, че ревизират Епстайн в килията му на всеки 30 минути, като в действителност не са го правили. Епстайн умира един или два часа преди тялото му да бъде открито.

Това се случва, откакто CBS заяви във вторник, че писъци сякаш са били чути от килията на Епстайн по време на гибелта му предходната седмица. Съобщава се, че защитата е викала "дишай, Епстайн, дишай! “, до момента в който се опитвала да го съживи, откакто разкрила, че се е обесил в килията си в Манхатън.

По-рано "Ню Йорл пост “ заяви, че 66-годишният обвинен в полов трафик се е обесил с чаршаф от най-горното легло в килията си. Вестникът цитира неназован източник, че Епстайн е коленичил на земята и се е навел напред, с цел да се удуши.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР