Атрактивното присъствие на Община Казанлък на 38-то издание на Международната

...
Атрактивното присъствие на Община Казанлък на 38-то издание на Международната
Коментари Харесай

Казанлък привлича интереса на посетителите на Ваканция и спа експо

Атрактивното наличие на Община Казанлък на 38-то издание на Международната туристическа борса " Ваканция и Спа Експо " бе оценено от министъра на туризма Христо Проданов. В четвъртък той откри ревюто, което продължава и през днешния ден и бе посрещнат на експозицията на Община Казанлък от Тиара Братованова – първа подгласничка на Царица Роза 2021.

Оригиналното показване на Долината на розите и на тракийските царе за първи път е допълнено от презентация на огромния туристически обект, който се построява наоколо до Казанлък – 5-звездният балнеокомплекс „ Кингс Валей “ с минералните води на село Овощник, поради високите лечебни качества на естественото благосъстояние. Инвестицията на новата облага надвишава 25 милиона евро и планува построяването, с изключение на на огромна хотелска част, също конферентен център, басейн и заведение за хранене.

Присъствието на Казанлък на на най-мащабния туристически конгрес в България, под патронажа на Министерство на туризма, е показано на централно място, директно против щанда на министерството и е разгърнато на 24 кв.м. повърхност. Автентичната гюлпана омайва гостите с същински розов цвят, положително усещане оставя у тях и информацията за всички културни обекти, хотели и заведения за хранене в Казанлък.

По-рано Кметът на Казанлък Галина Стоянова разяснява присъединяване на Долината в влиятелния конгрес по този начин: “През дните на ревюто ще представим Казанлък като красива, цветна и вълнуваща туристическа дестинация посредством предложенията ни през 2022 година за благоприятни условия и събития в дните на Чудомировите празници, Празника на розата и Празниците в долината на тракийските царе. Тази година Празникът на розата ще бъде на 3,4 и 5 юни, а през март стартират Чудомировите празници. Всеки е добре пристигнал в Казанлък освен тогава, само че и целогодишно. ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР