Атрактивната половинка на Андрей Слабаков - Ернестина Шинова е била

...
Атрактивната половинка на Андрей Слабаков - Ернестина Шинова е била
Коментари Харесай

Ернестина Шинова се раздели с Андрей Слабаков

 Атрактивната половинка на Андрей Слабаков - Ернестина Шинова е била принудена да се раздели с евродепутата и се върна в София поради стартиралия сценичен сезон. Актрисата има планувани участия в няколко пиеси и няма по какъв начин да остане при мъжа си в Белгия, а режисьорът-политик се постанова да участва  в съвещанията на Европарламента.

При първа опция, Андрей ще хване самолета за София, с цел да се прибере при жена си в къщата им в Бояна и да се види с околните си.

Откакто Слабаков стана евродепутат, непрекъснатите раздели са мъчителни и за двамата съпрузи, привикнали да са на всички места дружно. Шинова обаче не е съгласна да зареже кариерата си на актриса, с цел да се пресели в Белгия, до момента в който трае евродепутатския мандат на мъжа й.

Още откакто стана ясно, че Андрей поема по пътя на европолитиката, двамата обясниха, че най-вероятно оттук насетне и двамата постоянно ще летят сред двете европейски столици, с цел да са оптимално време дружно.

Не е загадка, че Слабаков, въпреки и абсурден в публичното си държание, е много закостенял в фамилията и държи да е до жена си нонстоп. Режисьорът съвсем постоянно се вслушва в препоръките на Ерна, която постоянно укротява буйния му манталитет и поучава мъжа си да бъде по-умерен и сдържан. Дори в телевизионните си изяви, откакто бе определен за евродепутат, ексцентрикът беше компактно със брачната половинка си. На смешка или на съществено обаче, Слабаков споделяше, че Ернестина даже се зарадвала, че го изпращат в Брюксел, с цел да си отдъхне от него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР