Прибирах се, къпех се и се завивах с пари! С

...
Прибирах се, къпех се и се завивах с пари! С
Коментари Харесай

Чалга легенда: Къпех се в пари

" Прибирах се, къпех се и се завивах с пари! С Десислава си пълнихме куфарчето с банкноти от митничарите. Виждала съм цели чували с пари ".

Това споделя с днешна дата една от най-популярните ни фолкпевици Петра, която продължава да пее и сега е в България, въпреки да живее в Кипър.

Чалгизацията у нас стартира тъкмо по времето, когато има най-вече пари в страната, безапелационна е Петра.

" Всичко което пеехме, си беше истина. Иван Костов също е слушал моята ария за Командира. Сатира си е, по този начин си и остана, нищо не се е трансформирало. Аз съм имала случаи с Десислава след присъединяване, връщам се изкъпвам се, и се загъвам с пари - аз съм си меркантилна. И няма от какво да се срамя - изкарала съм си ги с труд! Едно време не съм се прибирала с по-малко от 6 000 лв., а най-големия ми бакшиш е 300 000 лв. от Жоро Илиев. Виждала съм чували с пари, за едни митничари като пяхме. Казват ми: " Вземи си от багажника колкото искаш и аз напълвам куфарчето. 100 доларови банкноти ги дупчиха на маникюра ми, само че не съм серпантина да работя ", споделя Петра.

" След като се върнах от Москва започнах като учителка по съветски език върху пробен учебник. Така се срещнах със Стефан Цирков. Той е доста ерудиран, харесахме се, втората ми щерка е от него. Аз имам и внучки на 18 години, на 14 години и внук на 13. Много са сладки ", споделя Петра.

В живота й обаче се случва трето знамение. Появява се мъж, който тя доста дълго време сънува, рисува го и по-късно отива при другарка иконописка и споделя: " Какво е това, ангел ли, какво ". Жената й дава отговор: " Ще го срещнеш ". И по този начин се случва.

" По това време с Цирков имахме леки търкания, тъй като той някак бе спрял да се развива, само че не съм желала да се разделяме. Просто се влюбих като се появи третият мъж. Заминах за турне в Съединени американски щати. На връщане на летището срещам мъж с черни дълги коси и като се вгледах - той, от моята картина. Дори местата ни в самолета бяха един до различен. Той ме хвана за ръка и не се опасявах от полета. Странно, той се оказа диджея кипърец, който дава отговор за моето присъединяване ", смее се певицата.

Следва огромна обич, майката на Димитрис, ги поканила да й гостуват на карнавала там и по този начин стартира всичко. " А той също беше фамилен, само че нямаше деца. Раздели се с жена си, а аз до момента в който бях в Кипър бях изпаднала в меланхолия по моите деца. Той сподели: 

" Ще вземем всички, плюс мъжът ти, единствено да си щастлива ", това в действителност е обич ", с усмивка декларира Петра.

Предложението й за брак от Димитрис станало във фризьорски салон, тъкмо й дава пръстена и влиза мъжът й Стефан. " Беше шашардисан, само че по-късно двамата станаха другари ", споделя Петра.

" Не знам какво има в мен, само че имам доста оферти за брак, които съм отказала. Имаше един грък, който стана архиепископ на Гърция поради мен, запопи се. 17 пъти съм получавала оферти за брак, както към този момент споделих ", споделя певицата.

В момента тя е претендент за общински консултант на второ място в Кипър от партията " Надежда ".  " Смятам, че имам късмет и ще работя за хората. Аз всичко си имам ", споделя една от най-големите ни попфолк икони Петра.

Певицата скоро ще издаде книга " Вкусът на триумфа "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР