Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.

...
Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква в петъчния ден

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.
През идващото денонощие в равнинната част от страната, по поречията и в котловините ще се задържи с мъгла или ниска облачност. След обяд ще има краткотрайни усъвършенствания на видимостта. Над планините и планинските региони денем ще доминира слънчево време, с повече облаци на изток. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан север-североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред минус 4 и 1 градуса, по-високи по морския бряг. Максималните ще са сред 0 и 5 градуса, тук-там в планинските региони на Западна България до 9-10 градуса.
Над Черноморието ще е облачно и тук-там ще има ръмежи. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури най-вече сред 5 и 8 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, на север от нос Калиакра и на юг от Китен - до 4 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. Над масивите от Източна България облачността ще се усили и на обособени места там ще прехвърчи сняг. Ще духа до сдържан изток-североизточен вятър и с него ще прониква по-студен въздух. Максималната температура на 1 200 метра ще е към 7, на 2 000 метра - към 2 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР