Атлетико Мадрид завърши 2:2 срещу Байер Леверкузен в предпоследния кръг

...
Атлетико Мадрид завърши 2:2 срещу Байер Леверкузен в предпоследния кръг
Коментари Харесай

Могъщият Атлетико напусна Шампионската лига след самоубийствено равенство с Байер

Атлетико Мадрид приключи 2:2 против Байер Леверкузен в предпоследния кръг от груповата фаза на Шампионската лига и по този начин публично двата отбора изгубиха шансове за класиране във етапа на елиминациите и в този момент им остава да водят неприсъствен спор за третото място, даващо право на присъединяване в Лига Европа напролет.

„ Дюшекчиите “ изоставаха на два пъти в резултата след головете на Муса Диаби и Калъм Хъдсън-Одой, като Яник Ферейра Караско и Родриго Де Пол трябваше да избавят отбора си от още по-срамен резултат.

Full-time.
— Atlético de Madrid (@atletienglish)

За тима на Диего Симеоне отпадането от най-престижния европейски клубен шампионат е еднакво на злополука, тъй като клубът заплаща едни от най-високите заплати и разчита доста на приходите, които трябваше да подсигурява класирането напред.

„ Аспирините “ пък от своя страна са в обстановка, в която всяка точка е скъпа, защото Чаби Алонсо занапред ще би трябвало да прекрои състава по свое убеждение, с цел да го върне на верния път и на домашната сцена.

Брюж и Порто могат да ликуват след този резултат на „ Метрополитано “, тъй като им остава единствено да си поделят първите две места в групата.

Congrats on your first goal! ✊⚫️
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР