Атлетико (Мадрид) допусна четвърта поредна загуба в Ла Лига, което

...
Атлетико (Мадрид) допусна четвърта поредна загуба в Ла Лига, което
Коментари Харесай

Крах за Атлетико и Чоло Симеоне, Гранада също помете дюшекчиите

Атлетико (Мадрид) позволи четвърта поредна загуба в Ла Лига, което до момента не се бе случвало по управлението на Диего Симеоне. " Дюшекчиите " отстъпиха с 1:2 при визитата си на Гранада в отсрочен мач от деветия кръг на Ла Лига.

Двубоят стартира по страховит метод за гостите, като те излязоха напред в резултата още във втората минута. Жоао Феликс нанесе удар от към 20 метра и разпечата вратата на домакините.
 Севиля победи Атлетико (Мадрид) с 2:1 в Ла Лига
Късен гол на Окампос окрили Севиля и нанесе трета поредна загуба на Атлетико

Зрелище в Андалусия

В 17-а минута Дарвин Мачис пое топката на към 30 метра от вратата, измъкна се от няколко противникови бранители, след което си откри пространство за удар и с брилянтен изстрел от далечна отдалеченост препарира Ян Облак за 1:1.

Така се стигна до 62-а минута, когато при една контраофанзива Луис Хавиер Суарес изведе Хорхе Молина, а ветеранът означи за 2:1. Първоначално попадението бе анулирано поради засада, само че ВАР го призна, откакто се видя, че такава няма.

По този метод Атлетико ще зимува на 5-то място, с 29 точки, на цели 14 зад водача Реал (Мадрид), който по-късно довечера гостува на Атлетик Билбао в изтеглен мач от 21-ия кръг на Ла Лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР