Атина. Впечатляващият американски военно-транспортен кораб ARC Independence акостира в пристанището

...
Атина. Впечатляващият американски военно-транспортен кораб ARC Independence акостира в пристанището
Коментари Харесай

Protothema: Гигантски военно-транспортен кораб на САЩ се разтоварва в Александруполис

Атина. Впечатляващият американски военно-транспортен транспортен съд ARC Independence дебаркира в пристанището на Александруполис в събота, оповестява Protothema .

Пристигането му е в поддръжка на огромното военно обучение Atlantic Resolve и транспортира хеликоптери и транспортни средства, които ще стартират да се разтоварват в идващите дни. В същото време личният състав на кораба ще качи военна техника, както и хеликоптери, които към този момент са пристигнали в пристанището на Александруполис от Румъния и към този момент са разглобени, както и транспортни средства, с цел да бъдат превозени до Съединени американски щати.

Това не е единственият товарен транспортен съд, който ще дойде в пристанището на Александруполис, с цел да разтовари и по-късно натовари военно съоръжение на американските въоръжени сили. Ще последват още, защото, както съобщи американският дипломат в Атина Джефри Пайет, най-голямото идване на военна техника в пристанището на града ще се случи през идващия интервал.

Събитието, което ще се организира в Александруполис, в наличието на господин Пайет и министри от държавното управление, е планувано за 3 декември.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР