Атанас Узунов продължи словесната война между Локомотив Пловдив и бившия

...
Атанас Узунов продължи словесната война между Локомотив Пловдив и бившия
Коментари Харесай

Нова мощна атака по Акрапович от Пловдив

Атанас Узунов продължи словесната война сред Локомотив Пловдив и някогашния треньор на отбора Бруно Акрапович. Бившият първокласен арбитър поддържа притежателя на " черно-белите " Христо Крушарски, който неотдавна назова босненеца ''предател''. Узунов излезе с отворено писмо до медиите.

Ето и цялостния текст:

" Г-н Акрапович, споделям се Атанас Узунов и съм един от многото последователи на Локомотив Пловдив.

Първо желая да благодаря за работата в обичания ни клуб и триумфите, които реализира тимът, когато бяхте старши треньор. Не мога обаче да се съглася с вашето изявление от петък и това е причина да пиша тези редове. Надявам се просто изявлението ви да е било прочувствено и безогледно, а не да мислите фактически това, което казахте.

Не сте склонен с думата " ПРЕДАТЕЛСТВО ". А по какъв начин да приемем вашето ненадейно и без предизвестие овакантяване на Локомотив? И то в миг, когато тимът беше на върха в класирането, а последователите мечтаеха за нещо огромно. Вие напуснахте без да предупредите и отидохте в директния съперник за призовите места. Ако бяхте сторили това няколко кръга по-късно, след края на есенния полусезон, то освен щяхме да ви разберем, а щяхме да ви изпратим с фанфари и заря.

Вие обаче решихте за се изнижете през задния вход. Нямахте кураж и достолепие даже да си вземете сбогом с момчетата от тима, в които ден преди бягството се кълняхте. Не си взехте сбогом и с щаба, с който работехте и стоеше праволинейно зад тила ви. Забравихте евентуално златните ръце на Илко Пиргов от оня благополучен мач с Етър във Велико Търново, който ви резервира поста.

Казахте, че който ви мисли за изменник, не схваща от футбол. Нека ви кажа, че персони като Христо Бонев, Христо Колев, Георги Иванов, Александър Тунчев, Георги Илиев, Георги Василев, а и доста други, схващат от футбол и са играли на най-високо равнище.

Твърдите, че господин Крушарски не схваща от футбол. Той в никакъв случай не е твърдял, че е корифей в тази игра. Не забравяйте обаче, че той ви бе взел под крилото си и в най-важните моменти бе праволинейно зад вас. Дори, когато направихте рекордни в историята на клуба следващи загуби и когато имаше антирекорд по посещаемост, до момента в който вие бяхте треньор. Тогава единствен господин Крушарски беше зад вас. А вие му се отблагодарихте като без предупреждение оставихте тима му без треньор и то преди серия от значими мачове. Дали този ход с неочакваното ви овакантяване и отиване в ЦСКА не е целял разбиването на Локомотив?

Ако думата изменник ви наскърбява, приемете " ДЕЗЕРТЬОРСТВО ".

Пожелавам ви триумф и да стъпите на игрища, на които аз съм бил като рефер - " Камп Ноу ", " Сантяго Бернабеу ", " Джузепе Меаца ", " Стамфорд Бридж ", " Парк де Пренс " и още доста други. Да стъпите обаче като треньор, а не като фен.

Мисля, че написаното до тук ви е задоволително, с цел да разберете, че ние в Локомотив не сме от джунглата. И не заслужаваме като клуб и общественост обидното отношение, каквото проявихте с вашето овакантяване.

Мога да продължа с още образци, само че ще спра до тук.

И въпреки всичко с почитание: Атанас Узунов "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР