Астролозите твърдят, че някои зодии живеят средно по-дълго от други.

...
Астролозите твърдят, че някои зодии живеят средно по-дълго от други.
Коментари Харесай

Зодиите, които водят най-здравословен начин на живот

Астролозите настояват, че някои зодии живеят приблизително по-дълго от други. И това се дължи освен на метода им на живот, само че и на особеностите на характера им. Ето кои са те:

Трето място е за зодия Лъв

Самата природа на Лъва е да ръководи и да свети постоянно и на всички места. И можете да блеснете единствено в случай че имате доста мощ и чудесно здраве . Затова на Лъвовете не им остава нищо друго с изключение на да живеят пълностоен и здравословен живот. Лъвовете са фенове на всевъзможни хранителни добавки и оздравителни процедури, тъй като обичат да облагодетелстват и подаряват с внимание и грижа най-обичания и хубав човек на Земята – себе си.

Второто място е за Скорпионите

Скорпионите са ярки, буйни, обичащи живота. Но най-много обичат комплицирани конфликтни обстановки, които безусловно ги трансформират, правейки ги по-силни и по-мъдри. Скорпионите получават непроницаема ризница - или по-скоро специфична непроницаема аура, която деликатно филтрира всичко, което може да аргументи действителна щета на здравето им. Разбира се, това не става незабавно, а в по-зряла възраст, само че Скорпионът има всички шансове да укрепи имунитета и защитните сили на организма. Основната мощ на Скорпионите е психическата, т.е. те могат да настроят себе си и тялото си за здраве и благоденствие.

И преди всичко – Козирогът

Козирозите с право се назовават ​​​ дълголетниците на зодиака. Те вътрешно се приготвят за обстоятелството, че пътят ще бъде в действителност дълъг. Козирозите постоянно боледуват в детството, само че търпеливо се учат да се оправят с заболяванията, придобивайки имунитет и прочувствена резистентност. Най-важното предписание за дълъг живот и положително здраве, което Козирогът може да ви даде, е да не се отчайвате .

Не забравяйте, че даже и да нямате шанса да се родите зодия Лъв, Скорпион или Козирог, здравето ви е във ваши ръце.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР