Астро-аспекти На 6 декември Меркурий в квадратура Юпитер На 7

...
Астро-аспекти На 6 декември Меркурий в квадратура Юпитер На 7
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 6 декември Меркурий в площ Юпитер
На 7 декември Меркурий минава в символ Козирог
На 8 декември Пълнолуние в символ Близнаци
На 8 декември Слънце съпротива на Марс
На 9 декември Венера площ Юпитер
На 10 декември Венера минава в символ Козирог

Луната през седмицата се движи през знаците – Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 5, 6 (до 15:40ч), 11 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 5 (до 15ч), 6 (след 15:40ч), 7, 8, 9, 10, 11 декември

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

06.12. 21:03 - 06.12. 22:50
09.12. 08:15 - 09.12. 09:50
11.12. 20:50 - 11.12. 22:10

 жена

Овен – Седмицата e подобаваща за нови начала, за реализиране на от дълго време плануваното. Някои ще получат делово или бизнес предложение. Изглежда, че ще има развиване по въпроси, свързани с финансовия бранш. Ще има обаче и някои въпроси, които ще ви тревожат много и ще се отнасят до прочувствена връзка. Ако имате такава, пробвайте се някои различия да не прераснат в по-голямо напрежение, защото резултатът от тях ще бъде мъчно предвидим. По-малко време прекарвайте в обществените мрежи, не подценявайте живата връзка с близки и другари.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 9, 10, 11

Телец – Някои въпроси, които се отнасят до финансовата част на даден настоятелен проблем, наподобява ще ви занимават доста през тази седмица, изключително през първите й дни. Звездите ще ви оказват помощ да споделяте по най-хубавия метод за някои неща, които желаете да кажете и да спечелите нещо посредством диалози и срещи. Ще имате шанс в делата, в които би трябвало да деянията самодейност, упоритост и увереност. Трябва да сте деликатни, даже педантични, с цел да избегнете неточности.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете деликатни – 5, 6

Близнаци – Седмицата е добра освен да вършиме проекти за бъдещето, само че и да започнете да ги осъществявате. В идващите дни може да сте загрижени за проблем, обвързван с персонални връзки или съдействие. Опитайте се да методите към това умерено и търпеливо, знаейки, че няма да е елементарно. Дори една смешка може да прозвучи необичайно за ушите ви, защото атмосферата ще бъде напрегната. Този седемдневен интервал ускорява сюжета на разногласия и борби, които би трябвало да избягвате, в случай че не желаете да се отвори нов цикъл на напрежение.

Благоприятни дни – 11
Бъдете деликатни – 7, 8

Рак – Тази седмица ще наберете скорост, с цел да уредите някои каузи и някои отговорности. Трябва да обмислите и рационализирате методите на вашата работа, пробвайте се да не губите непотребна сила в лутане и празна връзка. И ще можете да постигнете доста. Избягвайте обаче да се претоварвате. Първите дни може да се характеризират като изключително натоварващи във връзка с работните въпроси, не толкоз за практическата част от тях, що се касае за това, че може да се появят трудности, които не сте имали поради.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 9, 10, 11

Лъв – Тази седмица се планува да бъде избухлива в по-общ подтекст, нещо, което също ще повлияе на метода, по който виждате и реагирате на тласъците на другите. Изпълнени сте с възторг и борбен дух. Ще поемете вятъра на смяната с наслада. Старайте се да говорите по-малко и да действате повече, реализирайте проектите си. Посветете повече време на дома и околните си. Това, което би трябвало да избягвате, е да се увличате и да обещавате неща, за които авансово знаете, че не могат да бъдат изпълнени.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 5, 6

 жена

Дева – Проблем, обвързван с професионални връзки или партньорство, наподобява е на напред във времето през тази седмица и може да почувствате, че не е толкоз елементарно да го решите. Това, за което би трябвало да внимавате е, че някои неща могат да бъдат казани с звук на пресилване, което може да ви накара да извършите неверни изводи. Вашите упования от време на време са толкоз високи, че просто не могат да бъдат изпълнени. Би било добре да внимавате в думите си и по-малко да критикувате другите.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10
Бъдете деликатни – 7, 8

Везни – Седмицата е удобна за генериране и преобразяване на вашите стремежи или някои проекти в действителност. Няма да толерирате никакви ограничавания. Имате потребност от самостоятелност във всичко: в мисли, в каузи, в дейности, и най-важното в решения. Но в случай че сте прекомерно безкомпромисни, тогава са евентуални спорове. Бъдете тактични и дипломатични. През идващите дни може да се появи прочувствен проблем, който ви е занимавал доста през предходния месец. Ако методите към проблемите, които ви вълнуват със успокоение и самообладание, ще бъде по-лесно да ги управлявате.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 9, 10, 11

Скорпион – Емоционалният бранш ще бъде на напред във времето през тази седмица и може да дойдат нови данни, свързани или с персонална връзка, или в случай че сте необвързани - с другарство. Може да почувствате, че някои хора се пробват да ви манипулират прочувствено или някои обстановки ви слагат пред приключен факт. Проявете мъдрост и въздържаност, а не припряност и нервност. Не се поддавайте на страстите, възприятията могат да ви накарат да поемете ненужни опасности.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете деликатни – 5, 6

Стрелец – В началото и края на седмицата може да зародят напрегнати обстановки, тъй че проявявайте рационална нерешителност. Може да докара до разстройства в всекидневието заради някои изключителни отговорности, които могат да се пренесат във вашата връзка. Старайте се да не оставяте някои обстановки да излязат отвън надзор. Слушайте себе си, пробвайте се да заобикаляте всичко, което ви се коства подозрително. В работата би било добре да деянията дипломатичност и прочувствена улегналост. Добре е да избегнете борби с познати и обичани хора.

Благоприятни дни – 11
Бъдете деликатни – 7, 8

Козирог – Някои въпроси, които ще се появят тази седмица и ще бъдат свързани с професионални отговорности или други висящи въпроси, може да ви дезорганизират и да основат безпокойствие. Подредете целите си и не позволявайте нищо да повлияе отрицателно на настроението ви. Ако сте необвързани, може да зародят условия, които да ви сближат с човек в всекидневието или в работната ви среда, само че не бързайте да напредвате, защото може да измененията решението си малко по-късно.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 9, 10, 11

 жена

Водолей – Изглежда, че тази седмица ще сътвори смесени усеща у вас, защото първите й дни може да са по-натоварени заради някои професионални или фамилни отговорности, само че към края й, нещата ще се оправят. Пригответе се да работите интензивно, влагайки целия си опит, въображение, сила и вътрешен глас. До края на интервала ще сте много изобретателни и ще кипите от страхотни хрумвания. Трябва да бъдете изключително деликатни, в случай че ви предстоят бизнес срещи и ангажименти, защото астрологичните условия, които ще съществуват, могат да основат комплициране и дребни недоразумения.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 5, 6

Риби – Тази седмица ще се появят някои проблеми, които може да са свързани с пътешестване, което сте възнамерявали и е доста допустимо да има промени в някои от проектите ви. Периодът е удобен да измененията нещо. Дори и да не е поради обич, чакат ви вълнуващи дни. Крайно време е да започнете да мислите за способи за по-добро ръководство на работните задължения, тъй че да имате повече свободно време, до момента в който навлизаме в празничния сезон.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10
Бъдете деликатни – 7, 8
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР