Астро-аспекти На 19 юни Слънце квадратура Нептун На 19 юни

...
Астро-аспекти На 19 юни Слънце квадратура Нептун На 19 юни
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти

На 19 юни Слънце площ Нептун
На 19 юни Юпитер секстил Сатурн
На 21 юни Слънцето минава в символ Рак
На 21 юни Меркурий секстил Марс

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 19, 20, 22, 24, 25 (до 12:33) юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 21, 22, 24 юни

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

21.06. 00:44 - 21.06. 01:05
22.06. 20:02 - 23.06. 13:36

Овен – Новата седмица идва с доста провокации. Помнете, че вие сте господари на личната си орис и в случай че съумеете да излезете от сянката на предишното, това може да ви даде крила. Бъдете малко по-състрадателни към себе си. Докато сбъдвате фантазиите си, не забравяйте, че почивката и тишината не са признаци на уязвимост, а стълбове на мощ. Отделете време, с цел да оцените достиженията си, без значение какъв брой огромни или дребни са. Уважавайки себе си, вие излъчвате позитивност и успявате да насърчите близките да вършат същото. Вслушайте се в повика на сърцето и на фантазиите си, само че не подценявайте и интуицията си.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете деликатни – 19, 20

Телец – Бъдете непрекъснати даже в най-трудните обстановки. Вашата увереност проправя пътя към триумфа, доверете се на качествата си и направете всичко належащо, с цел да постигнете това, което желаете. Почувствайте вътрешната си мощ и ще можете да преодолеете всички трудности, които ви чакат в близко бъдеще. Не се безпокойте, всичко ще си пристигна на мястото в точния миг. Чудесата ще стартират да се появят в живота ви едно след друго. За да можете да ги приемете и да им се насладите, останете отворени и бъдете оптимисти, обърнете внимание на синхроничността на събитията към вас.

Благоприятни дни – 19, 20, 24, 25
Бъдете деликатни – 21, 22

Близнаци – През първата седмица на лятото прегърнете спонтанността. Пуснете контрола, насладете се на хубостта на непредвиденото и непознатото. Приемете непредсказуемостта на живота! Намерете наслада в сегашния миг и се откажете от паниките за бъдещето. Това успокоява сърцето ви и отваря вратата към безкрайни благоприятни условия. Време за смяна и благословии. Очевидно е, че би трябвало да се доверите на Вселената да реализира проекта, който има за вас, даже да не забелязвате какъв е на пръв взор.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете деликатни – 24, 25

Рак – Седмичната ви звездна карта демонстрира, че е време да прочистите живота си във всички аспекти. Особено в случай че в последно време постоянно се чувствате, като „ прегорели “, изгубили насладата от живота, в случай че сте напрегнати или блокирани, тогава е ясно, че сте събрали прекалено много неща, хора и действия, които към този момент не са ви потребни. Сега най-важното е себеизразяването. Нека гласът ви резонира с достоверността и душата ви. Прегърнете себе си и спрете да се криете зад маската, която носите, единствено с цел да угодите на хората към вас. Помнете, че не е нужно да вършиме никого благополучен – единственият човек, който има значение, сте вие.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 19, 20

Лъв – Приемете дара на увереността, който ви изпраща Вселената. Прегърнете вътрешната си мощ и стъпете самоуверено в светлината на прожекторите. Тази седмица сте обречени на великолепие. Нека душата ви свети и вдъхновявайте хората към вас да създадат същото. Не позволявайте на външни събития или хора да ви объркват, подлагат на критика или упрекват. Гордейте се със себе си, тъй като сте съвършени тъкмо такива, каквито сте. Отпуснете се, дишайте, останете центрирани в сърцето си. Действията ви ще се движат в вярната посока, в случай че ги подхранвате с обич.

Благоприятни дни – 25
Бъдете деликатни – 21, 22

Дева – Получавате малко подтик от живота, само че се справяте добре с трудностите по пътя си. Няма да има доста неща, които могат да ви извадят от темп. Не потъвайте в непотребни детайлности, разбори, съпоставения и преценки. Добре е да не забравяте, че в каквото инвестирате сила, това създавате в бъдещето. Запазете оптимизма си и ще видите по какъв начин позитивните ви мисли ще се осъществен. Тази седмица бъдете отворени за знаците, които Вселената ви оставя на всички места. Пригответе се да получите непредвидени благословии!

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете деликатни – 24, 25

Везни – Потърсете и приемете салдото в сегашното, търсете хармонията във всички сфери на живота си. Тъй като вашият авантюристичен дух ви подтиква напред, не забравяйте, че спокойният и съразмерен разум може да преодолее всяко предизвикателство. Развийте силата на търпението и ще видите, че всичко стартира да разцъфтява в сегашното. Време е да изберете друг път от досегашния. Вслушайте се в себе си и си спомнете за своите забравени стремежи. Вселената ще ви направлява и поддържа при вземането на решения, които служат на вашето най-голямо положително. Ще се изненадате да видите къде ще ви води потокът.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете деликатни – 19, 20

 

Скорпион – Преодолейте своята накърнимост, отворете сърцето си и му позволете да ви види такива, каквито сте в реалност. Чрез уязвимостта си вие създавате по-дълбоки връзки с хората към вас и преживявате необикновено вътрешно израстване. Преобразете живота си, Вселената ще ви води до същинската ви цел. Дори в случай че обичате постоянно да сте готови, да знаете какво да очаквате във всеки един миг, триумфът тази седмица зависи от способността ви да се отдадете на потока на времето и да доверите всичко на сегашния миг. Вслушайте се в интуицията си, направете първата крачка без да имате съответни упования. Божествената сила ще ви води по вашия път. Бъдете признателни за това, което животът предлага!

Благоприятни дни – 19, 20, 24, 25
Бъдете деликатни – 21, 22

Стрелец – Това е седмица на възобновяване на салдото, посрещнете я с обич. Прегърнете силата на нововъведенията, с които Вселената ви подарява. Най-накрая повярвайте, че сте специфична персона и отидете оттатък стените, които сами сте построили. Вашите хрумвания имат доста благоприятни условия, осъществете ги и се насладете на това, което следва. Възстановете салдото, като се освободите от контрола, пробвайте се да разберете гледната точка на другите хора и да се адаптирате към измененията, до момента в който вървите напред. Въпреки че трансформацията не постоянно идва в предстоящата форма, тя въпреки всичко участва във всеки един миг.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете деликатни – 24, 25

Козирог – Излезте от зоната си на комфорт и разширете хоризонтите си. Изпитайте тръпката от откритието и се заемете с най-смелите неща. Запознайте се с нови хора, открийте нови пристрастености и изградете огромни фантазии. Не се опасявайте от незнайното, тъй като то крие страхотни изненади. Успехът идва постепенно, само че несъмнено. Бъдете търпеливи, останете в сегашния миг, наблюдавайте събитията, детайлите, всичко, което животът предлага. Останете наблюдателни известно време, тъй като в противоположен случай може да изпуснете някои значими детайлности. Изпълнете сърцето си с обич.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 19, 20

Водолей – Намерете баланс сред вашите персонални и професионални действия, с цел да се чувствате добре в живота си. Подхранвайте връзките си с хората, които са значими за вас, и отделяйте време за саморефлексия. Като почитате личните си потребности, можете да създадете обилие и мир в живота си. Не забравяйте, че ключът към салдото е да отключите същинския си капацитет. Рационалното мислене не постоянно е най-ефективният метод да разберете какво се случва с вас през този интервал. Чудесата се случват оттатък проекциите на мозъка. Доверете се на момента и останете отворени за нови неща.

Благоприятни дни – 25
Бъдете деликатни – 21, 22

Риби – Вселената нежно ви прегръща и ви припомня, че сте значими. Тази седмица слушайте сърцето си и работете повече върху прочувственото си благоденствие. Обградете се с хора, които ви повдигат и поддържат, и отстранете отрицателните хора и неща от живота си. Разпознайте истината, свържете се с вътрешната си мощ и бъдете подготвени да вземате лични решения и да предприемете нужните дейности. Оставете предишното зад себе си, с цел да изградите прелестно бъдеще, до момента в който се наслаждавате на приказното настояще. Научете урока си и затворете вратата за минали пострадвания.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете деликатни – 24, 25
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР