Аспарух Никодимов коментира ситуацията в ЦСКА и привличането на Георги

...
Аспарух Никодимов коментира ситуацията в ЦСКА и привличането на Георги
Коментари Харесай

Паро за ЦСКА: Треньорът, ако трябва и 24 часа ще работи, докато не стане пак да сме шампиони

Аспарух Никодимов разяснява обстановката в ЦСКА и привличането на Георги Йомов от Славия. Навършващият на следващия ден 75 години експерт прикани за " побългаряване " в отбора на " алените ".

" Доволен съм, че Йомов бе взет в ЦСКА. Дано малко повече българи да влязат в отбора. Онзи ден, като гледах мача с Ботев, трима имаше единствено. Не е обикновено това. Това не е единствено в ЦСКА, а и в Левски и в Лудогорец. Не може осем-девет души на терена да са чужденци, не сме Англия ", съобщи той.

" Първият мач на ЦСКА беше доста слаб, вторият - малко живнаха. Трябва да се стабилизират нещата. Има момчета с качества, които могат повече. Няма кой да затрудни Лудогорец с изключение на ЦСКА. Могат по-добре да се показват, само че дано влизат на 100% във всеки дуел. На Али Coy не знам, душевен ли му тежи нещо, само че има качества - добра физика, експедитивност, отскок, всичко за един централен нападател. Пъргав е, с тил към вратата играе мощно, към вратата играе мощно - може доста повече да се изстиска от него. Треньорът не трябва да си пести от времето, в случай че би трябвало и 24 часа ще работи. Докато не стане отново да сме първенци, да отидеш 3-4 кръга напред в евротурнирите. Това е задачата - с молебствия и приказки няма да стане, би трябвало работа ", сподели още Никодимов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР