Асоциацията ще връчи награди за принос към ИКТ в осем

...
Асоциацията ще връчи награди за принос към ИКТ в осем
Коментари Харесай

Конкурсът „Наградите на БАИТ” за 2019 г. е отворен за регистрация

Асоциацията ще връчи награди за принос към ИКТ в осем категории

За девета поредна година БАИТ ще връчи награди за принос в развиването на осведомителните и информационните технологии
(снимка: БАИТ)

Започна регистрацията за присъединяване в обичайния конкурс „ Наградите на БАИТ ” за 2019 година, който регистрира приноса на бизнеси, организации и персони в развиването на осведомителните и информационните технологии (ИКТ).

В състезанието могат да вземат участие компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях. Регистрацията е безвъзмездна и ще бъде отворена до 13 януари 2020 година, включително

За девета поредна година БАИТ ще връчи награди в разнообразни категории за принос в развиването на осведомителните и информационните технологии. Това издание на състезанието ще дефинира носителите на 8 оценки в следните категории:

Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

По традиция, състезанието „ Наградите на БАИТ ” се организираха под патронажа на българския президент. Наградите ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2020 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР