ARTE FEASTIVAL 2022 – Ден 1Фестивална еуфория и френска магия

...
ARTE FEASTIVAL 2022 – Ден 1Фестивална еуфория и френска магия
Коментари Харесай

ARTE FEASTIVAL - еуфория и френска магия в първия ден

ARTE FEASTIVAL 2022 – Ден 1Фестивална еуфория и френска магия в първия ден на АRTE Feastival във Велинград

С вълнуваща музикална стратегия, разнородни фестивални интензивности и големи усмивки от актьори и аудитория стартира ARTE FEASTIVAL във Велинград. Първият фестивален ден на пъстрия фамилен празник е летящият старт на последното огромно събитие на Fest Team за лято 2022. 

От латино фрийстайл и шотове текила с Delinquent Habits, през ориенталските ритми с Gipsy Groove и заразителната сила на Sian от Kosheen до абсолютния владетел на вечерта французойката ZAZ и смазващия DJ сет на Leeroy Thornhil – палитрата от усети на ARTE FEASTIVAL не е единствено музикална. Богат избор от street food павилиони, само че и „ позлатеното “ ризото на Лео Бианки на CHEF’S Stage. Добър усет властваше и на COMEDY & CINEMA Stage, където звездите бяха Благой Бойчев, Димитър Иванов – Капитана и Христо Шопов. 

Целият петъчен ден във Велинград носеше другарска сила и празнична атмосфера, а един от най-емоционалните моменти на вечерта беше обръщението на ZAZ към българската аудитория на роден език. 

KID’S Zone на ARTE FEASTIVAL пък се трансформира в детско царство, изпълнено с игри и занимания.Днес фестивалните изненади във Велинград не престават. Кулинарна работилница, дегустации, надпревари освен за малчуганите, само че и за техните родители. Музикалната сцена е непокътната за N.O.H.A,  Aron Chupa & Little Sis Nora, Emir Kusturica and The Non Smoking Orchestra и Sister Bliss от Faithless. 

Пълната стратегия е тук: https://artefeastival.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР