Арсенал запази интригата в битката за титлата в Англия, след

...
Арсенал запази интригата в битката за титлата в Англия, след
Коментари Харесай

Арсенал би Нюкасъл, Де Хеа провали Юнайтед

Арсенал резервира интригата в борбата за купата в Англия, откакто победи Нюкасъл с 2:0. Така столичани се приближиха на точка от водача в класирането. Сити обаче е изиграл един мач по-малко. Нюкасъл е трети с 65 точки.

Още във втората минута Джейкъб Мърфи пропусна да даде задатък в интерес на Нюкасъл. Пет минути по-късно претенциите за дузпа за Нюкасъл не бяха почетени от ВАР. В 14-ата минута Мартин Йодегор вкара за 0:1 в интерес на Арсенал. Малко по-късно Габриел Мартинели удари греда.

В самото начало на втората част Александър Исак удари греда за Нюкасъл. В 71-ата минута Габриел Мартинели прати топката в наказателното поле и Фабиан Шер си означи автогол за 0:2.

В късния мач Уест Хем победи Манчестър Юнайтед с 1:0 след неточност на Давид де Хеа. Той разреши отдалечен удар на Саид Бенрама да мине през ръцете му в 27-ата минута. Това е.

Уест Хем към този момент има седем точки задатък пред Лийдс и Нотингам Форест, които са 17-и 18-и. Юнайтед пък изпусна шанса да изпревари Нюкасъл. Червените дяволи остават четвърти с 63 точки, една повече от Ливърпул. Мърсисайдци обаче са играли мач повече.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР