Арсенал привлече родената в Нидерландия и играеща за националния тим

...
Арсенал привлече родената в Нидерландия и играеща за националния тим
Коментари Харесай

Арсенал подписа с българката от националния отбор на Нидерландия

Арсенал притегли родената в Нидерландия и играеща за националния отбор на “оранжевите ” българка Виктория Пелова от Аякс, заяви тимът на женската Суперлига на Англия.

23-годишната Пелова идва в Северен Лондон, откакто изигра 66 мача за нидерландския гранд и вкара 11 гола, откогато се причисли към отбора през 2019 година от АДО Ден Хааг.

" Радвам се, че подписах с Арсенал. Винаги съм се възхищавала на този клуб и съм мечтала да последвам стъпките на някои от великите холандски играчи, които са носили тази фланелка ", сподели Пелова в особено изказване.

Тя има 31 мача за " лалетата " и беше в основата на класирането им на финала на Световното състезание през 2019 година, където изгубиха от Съединени американски щати. Тя беше и в състава, който стигна до четвъртфиналите на Европейското състезание за дами през предходната година.

" Фантастична вест е, че подписахме с Виктория. Мисля, че тя е една от най-талантливите млади играчи ", сподели треньорът на Арсенал Йонас Ейдевал.

Английският отбор е втори в класирането на шампионата, а също по този начин доближи до четвъртфиналите на Шампионската лига за дами, жребият за които ще се тегли идващия месец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР