Арсенал показа характер през този сезон, за да печели мачове

...
Арсенал показа характер през този сезон, за да печели мачове
Коментари Харесай

Гуардиола жегна Арсенал: Не са печелили трофея много години, за разлика от нас

Арсенал сподели темперамент през този сезон, с цел да печели мачове в последните моменти, като тимът на Микел Артета означи в края против Борнемут, Астън Вила и Манчестър Юнайтед, с цел да завоюва три точки. Пеп Гуардиола има вяра, че Манчестър Сити е изгубил желанието да възпроизведе тези моменти през този сезон, откакто завоюва две поредни трофеи.

" Арсенал има много години без да е спечелил Висшата лига и това му дава малко повече възторг, с цел да спечелите мачове през 93, 96, 98 минута. Това е нещо, което " артилеристите "  имат, което ние нямаме, тъй като печелихме една след друга трофеи, два пъти. Ние към момента сме в борбата ", съобщи Гуардиола.

" Все отново Арсенал е любимец, тъй като е първи. Обикновено в тази страна, когато спечелиш нещо или доста и не започнеш сезона добре или различен тим е по-добър, ти губиш това постоянство, само че въпреки всичко сме там. Това е най-хубавият трофей и комплимент, който можем да имаме. Не знам какво ще се случи в края на сезона, само че въпреки всичко те знаят, че желаеме да сме там и ще се борим да бъдем там и това е ужасно ", добави експертът.

Гуардиола ще приготви отбора си за идващия мач, който е против Република България Лайпциг в Шампионската лига във вторник, до момента в който Арсенал ще се изправи против Спортинг в мач реванш от Лига Европа в четвъртък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР