Арсенал има очевидна нужда от нов централен нападател и това

...
Арсенал има очевидна нужда от нов централен нападател и това
Коментари Харесай

Арсенал има нужда от централен нападател и отговорът е в Евертън


Арсенал има явна потребност от нов централен нападател и това се видя най-отчетливо в Отговорът на проблемите обаче за Микел Артета не е толкоз надалеч.

Английският таблоид Mirror твърди, че Доминик Калвърт-Люин от Евертън се е трансформирал в приоритет за испанеца, изключително с оглед проблемите, които имат „ карамелите “ в последно време.

24-годишният таран е безспорната диаметралност на Пиер-Емерик Обамеянг понастоящем. Той е занаятчия на играта във въздуха, има сериозна физическа мощност и обича да взе участие в разиграването на топката, когато е в личната половина.

Капитанът на „ артилеристите “ несъмнено има своите причини, с цел да остане в Лондон, само че годините стартират да му тежат и най-силното му качество - скоростта, към този момент стартира да му изневерява.



Александър Лаказет в това време от дълго време е ясно, че ще напусне, откакто му изтече контракта през лятото. Французинът по този начин и не разпростра капацитета, за който вещаеше от дните си в Лион, въпреки да вкара някои значими попадения през годините.

Артета явно упорства тимът му да разиграва топката във всяка една зона на терена, само че за задачата има потребност от хора, които да умеят да боравят с нея без да позволяват неточности, като тези, които донесоха провали на неговия отбор в дербитата с Челси, Манчестър Сити, Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

Калвърт-Люин понастоящем е оценен от Transfermarkt на €45 млн. Той вкара попадения в три следващи мача при започване на акцията преди да счупи пръст на крайници и от септември насам да не е изиграл и една минута за Евертън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР