Вмистериите на зодиакалните знаци се крият множество аспекти на човешкия

...
Вмистериите на зодиакалните знаци се крият множество аспекти на човешкия
Коментари Харесай

Зодиите в любовта: Колко ревнив е всеки един зодиакален знак

Вмистериите на зодиакалните знаци се крият голям брой аспекти на човешкия темперамент, в това число и метода, по който показваме страстите си. Ревността, като едно от най-интензивните усеща, които може да притежаваме, постоянно се показва друго според от зодията на индивида.

От бурните страсти на Овена до чувствителността на Рибите, всяка зодия носи със себе си неповторим метод към ревността. В тази публикация ще проучим по какъв начин се отразява върху другите зодиакални знаци и по какъв начин може да се прояви:

Овен (21 март - 19 април)

Овните нормално не са толкоз ревностни, колкото са енергични и самостоятелни. Те имат податливост да бъдат удовлетворени от личните си достижения и заобикалят прекомерната ревнивост.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът най-често е постоянен и сигурен в себе си, което нормално значи, че ревността му е по-малко изразена, в случай че не се предизвика от дейностите на колегата

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците могат да бъдат ревностни заради своята податливост към неустойчивост и потребност от стимулация. Освен това, техните ученолюбивост и своенравие могат да ги накарат да се усещат несигурни в връзките си.

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците нормално са доста предани и прочувствени, което може да докара до изразена ревнивост, изключително когато става въпрос за тяхната фамилна или сантиментална връзка.

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвът е преобладаващ и мощен, което може да го направи малко по-ревнив в връзките. Той обаче желае да бъде в центъра на вниманието и може да изпитва ревнивост, в случай че усеща, че позицията му е застрашена.

Дева (23 август - 22 септември)

Девите най-чести са рационални и аналитични, само че могат да бъдат ревностни, в случай че се усещат недооценени или нападнати в връзките си.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните нормално са хармонични и обективни, само че могат да бъдат ревностни, в случай че усетят дисбаланс или неправда в връзките.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионът е прочут с интензивните си страсти, което може да го прави доста ревностен, изключително в случай че усети липса на доверие или измами в връзките си.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците са отворени и свободомислещи, което ги прави по-малко склонни към ревнивост, в случай че не се почувстват лимитирани в своята лична независимост.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите постоянно са толкоз амбициозни и фокусирани върху работата си, че това може да ги прави по-малко ревностни в връзките им.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите са по-независими и не изпитват доста ревнивост в връзките си. Те ценят свободата и характерността, както и взаимното почитание.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите са съчувствени и чувствителни, което може да ги прави ревностни, изключително в случай че имат компликации с доверието в връзките си.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР