Арнолд Шварценегер коментира темата за най-неизбежния процес в човешкия живот

...
Арнолд Шварценегер коментира темата за най-неизбежния процес в човешкия живот
Коментари Харесай

Терминаторът по-честен отвсякога: Остарявам и изглеждам гадно в огледалото

Арнолд Шварценегер разяснява тематиката за най-неизбежния развой в човешкия живот – остаряването.

Бившият губернатор на Калифорния, звездата от екшън филми и бодибилдър призна, че постоянно се връща в спомените си за времето, когато тялото му се е чувствало " мощно ", написа CNN.

Сега, на 76-годишна възраст, той не се усеща по същия метод.

Шварценегер взе участие в " Шоуто на Хауърд Стърн " по SiriusXM, където призна още, че подхожда с известна доза комизъм във връзка с остаряването.

" Донякъде се усмихвам, тъй като всеки ден се поглеждам в огледалото и си споделям: " Да, изглеждаш гадно ", изясни той пред Стърн.

И продължи: " Вижте това тяло. Погледнете гръдните мускули, които в миналото са били стегнати, набити и в действителност мощни. Сега те просто висят. Искам да попитам, какво, по дяволите, се случва тук? "

Звездата от " Терминатор " добави, че си дава сметка какво е имал,  когато е бил млад.

" Когато в продължение на години сте били възхвалявани поради висшото си тяло, когато виждате релефните му форми, изпъкналите вени, които се спускат по коремната ви преса, вените по гърдите си и по-късно внезапно се поглеждате, превъртате часовника с 50 години и там към този момент стои някой различен ", добави Терминаторът.

Шварценегер промотира новата си книга " Бъди потребен ", в която изяснява тактиката си, с цел да успее в живота.

" Нека да научим децата си да бъдат издръжливи, да спортуват, да учат, да се борят и да имат силата да минават през мъчителните моменти, които се случват от време на време ", изясни Шварценегер.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР