Arctic Monkeys ще издадат седмия си студиен албум The Car

...
Arctic Monkeys ще издадат седмия си студиен албум The Car
Коментари Харесай

Arctic Monkeys пускат нов албум на 21 октомври

Arctic Monkeys ще издадат седмия си студиен албум " The Car " на 21 октомври, осведоми БНР.

Една от най-известните английски групи изнесе за първи път концерт в България на 12 август пред Морската гара в Бургас.

Британските рокаджии записват албума в Butley Priory в Съфолк, La Frette в Париж и RAK Studios в Лондон. Той ще включва 10 песни, в това число „ I Ain’t Quite Where I Think I Am “, която групата показа онлайн на Zurich Openair в Швейцария. Продуциран е от Джеймс Форд.

" The Car " стартира там където " Tranquility Base Hotel + Casino " приключи. Албумът показва групата от Шефилд в нов луксозен музикален пейзаж и съдържа някои от най-богатите и възнаграждаващи вокални осъществявания в кариерата на Алекс Търнър.



Барабанистът Мат Хелдърс заяви предходната година, че записът е „ съвсем “ подготвен. „ Беше малко несвързано по какъв начин трябваше да го създадем и има неща за дотъкмяване “, означи той.

Алекс Търнър показа: " Трябва да следваш инстинктите си по същия метод, както си го направил в самото начало. По този метод всичко се усеща като че ли е обвързвано с нас преди 20 години в гаража, когато всичко беше чист инстинкт. "

Луксозната версия на идния албум ще бъде налична на лимитиран сив винил и гланцово изображение на корицата посредством формалния им уеб магазин.

Ексклузивният винил с кремав цвят ще бъде разполагаем в самостоятелни магазини за звукозаписи. Албумът ще се предлага на общоприет LP, CD, касета и ще бъде разполагаем във всички стрийминг платформи.

Траклистът на " The Car " наподобява по този начин:

1. There’d Better Be A Mirrorball
2. I Ain’t Quite Where I Think I Am
3. Sculptures Of Anything Goes
4. Jet Skis On The Moat
5. Body Paint
6. The Car
7. Big Ideas
8. Hello You
9. Mr Schwartz
10. Perfect Sense
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР