Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определението на първоинстанционния съд, с

...
Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определението на първоинстанционния съд, с
Коментари Харесай

Ало измамниците от Г. Оряховица остават в ареста

Апелативният профилиран углавен съд удостовери определението на първоинстанционния съд, с което бяха наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ на петима от участниците в проведена незаконна група за телефонни измами, арестувани в Горна Оряховица и София, оповестиха от спецпрокуратурата.

Съдът отхвърли настояванията на бранителите за изменение на ограниченията им в по-леки като одобри, че са налице задоволително доказателства за обосновано съмнение упрекнатите да са направили закононарушението, за което са упрекнати, както и че има действителна заплаха да извършат друго закононарушение. Съдебният състав одобри тезата на Апелативна профилирана прокуратура, че е налице и заплаха обвинените да се укрият. Изтъкна обстоятелството, че един от другите шестима участници в групата, арестувани в Румъния, е имал наложена възбрана да напуща страната по друго произвеждане, само че се е оказал в северната ни съседка.

Предстои румънските управляващи да приключат процедурата по екстрадиция на арестуваните там с Европейска заповед за арест шестима български жители и да дефинират дата на предаването им на българските правосъдни органи. Определението на Апелативния профилиран углавен съд не предстои на обжалване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР