Апелативният съд отказа да измени мярката на отстранения кмет на

...
Апелативният съд отказа да измени мярката на отстранения кмет на
Коментари Харесай

Граждани излизат отново на протест в подкрепа на Иванчева и Петрова

Апелативният съд отхвърли да промени мярката на отстранения кмет на " Младост " Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова от " задържане под стража " в " домакински арест ". В същото време стана ясно, че Петко Дюлгеров, също някогашен кмет на " Младост ", е пуснат под домакински арест.
Във връзка с решението за Иванчева и Петрова, през днешния ден се провежда митинг в тяхна поддръжка. Акцията стартира пред Съдебната палата в София от 18:00 ч.
" Довечера след митинга двама жители ще стартират гладна стачка на палатки пред Съдебната палата за да покажат на ръководещите, че каквито и физически репресии да упражняват, постоянно ще има мощни и смели мъже и дами, които да устояват ", пишат още уредниците на събитието в обществената мрежа Фейсбук.
напомня, че отстраненият от поста кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова, и някогашният кмет на региона Петко Дюлгеров бяха арестувани при акция на 17 април. Повод за нея беше следствие за рушвет от 70 000 евро. Обвинението твърди, че сумата е дадена на Иванчева от строителния бизнесмен Александър Ваклин.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР