Антон Радичев стана жертва на ловки крадци. Обирджиите ошушкаха дома

...
Антон Радичев стана жертва на ловки крадци. Обирджиите ошушкаха дома
Коментари Харесай

Обраха дома на Антон Радичев

Антон Радичев стана жертва на ловки крадци. Обирджиите ошушкаха дома на именития артист, а шансът да бъдат хванати клони към нула.

Сигналът за злодеянието е подаден в Министерство на вътрешните работи преди към месец, писа уеб сайтът за злословия и всемирски вести HotArena, базирайки се на думите на артиста, който удостовери, че е бил ограбен.

„ С приятелката ми не си бяхме у нас няколко дни. Като се прибрахме, видяхме, че вратата на къщата е разрушена и всичко по стаите е обърнато „ с краката нагоре”. Направо ни причерня от опустошението. Добре, че Еми беше направила застраховка на имуществото, тъй като другояче не знам по какъв начин щяхме да си покрием вредите. Полицаите, които пристигнаха да проверяват, споделиха, че апашите не са оставили никакви отпечатъци и надали ще бъдат задържани. Явно са ни нападнали професионалисти”, показа звездата от „ Оркестър без име”, „ Клуб НЛО”, „ Етажна собственост” и „ Ол инклузив”.

Артистът добави, че поради кражбата към този момент е поставил СОТ на жилището. Той не пожела да посочи на каква стойност е отмъкнатото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР