Антон Хекимян явно много обича работата като тв водещ, защото

...
Антон Хекимян явно много обича работата като тв водещ, защото
Коментари Харесай

Хекимян се завръща, но в интернет

Антон Хекимян очевидно доста обича работата като тв водещ, тъй като устоя едвам година и половина надалеч от камерите и реши да се завърне в студиото .

Актуалният началник на новините в Би Ти Ви реши да прави лично предаване, единствено че то няма да се излъчва по малкия екран, а ще се популяризира посредством интернет. Това е подкастът му „ Нюзрум ”.

Новият план на Хекимян ще може да се гледа на уеб страницата на новините на Би Ти Ви. Вероятно тъй като шефът няма доста време, с цел да се занимава със съществени изявленията, разбори и репортажи, е решил в предаването си да се концентрира върху обичаната в малкия екран тематика за подправените вести и мощната положителната публицистиката. Идеята му е всяка седмица да прави видео диалози с известни публицисти и редактори, с които ще разясняват силата на медиите. Дали тази тематика ще е забавна за различен, с изключение на за хората, които работят в родните медии, все още не е ясно. Но се чака рубриката да се употребява от Би Ти Ви като тип реклама на личната й активност като мощна и авторитетна медия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР