Антируската позиция на Израел по отношение на ситуацията около Украйна

...
Антируската позиция на Израел по отношение на ситуацията около Украйна
Коментари Харесай

Захарова: Антируските оценки на Израел за ситуацията в Украйна са достойни за съжаление

Антируската позиция на Израел във връзка с обстановката към Украйна е неконструктивна и пристрастна и провокира съжалението на Москва. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на телевизионния канал Solovyov Live, предава.

„ За страдание, през последните месеци чухме безусловно неконструктивна и най-много тенденциозна изразителност от Тел Авив на равнище изказвания. Когато бяха дадени антируски оценки от израелското управление на разнообразни равнища, и когато позицията беше завършена извънредно в проукраинска посока и не във връзка с украинския народ, а единствено в поддръжка на режима в Киев, и беше безусловно в унисон със странния и див глас на Запада, това в действителност повдигна въпроси “, добави още Захарова.

В тази връзка Захарова акцентира, че импулсът за усложняване на двустранните връзки с Израел не идва от Русия.

„ Когато в този момент чуваме мнения от управлението на тази страна, че някои от дейностите на Русия в двустранното направление могат да повлияят на връзките, желая да попитам дали същите тези хора не считат, че техните дейности и изказвания през тези месеци към този момент са повлияли на двустранните връзки “, съобщи още Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР