Антъни Джошуа прие предложението на Тайсън Фюри, в което шампионът

...
Антъни Джошуа прие предложението на Тайсън Фюри, в което шампионът
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Повече от добре дошъл е, щом иска да ме тренира

Антъни Джошуа одобри предлагането на Тайсън Фюри, в което първенецът желае да го тренира за реванша с Олександър Усик, научихме от BT Sport.

„ Той е повече от добре пристигнал и даже можем да вършим спаринг. Имам потребност от нов треньор, който го е претърпял, тъй че ще е съвършено “, сподели „ Ей Джей “ пред изданието.

Двамата до скоро бяха спрягани за мач, в който ще обединят купите от огромните боксови организации, само че другите политики в спорта ги отдалечиха един от различен.

„ Това ще е най-лестният метод, с цел да го кача на кръга. Ще сложим камера, Еди (Хърн) ще е там с няколко камери също, с цел да го стриймва във Фейсбук или YouTube “, сподели още Джошуа.

Колкото и изкушаващо да звучи сходен сюжет, считам, че той е по-скоро в закачлив подтекст, тъй като и двамата колоси в тежка категория занапред имат години пред себе си, в които да се потвърждават един пред различен.

Не е смешка обаче, че Антъни Джошуа си търси нов ментор за реванша с Усик. Очакваме напълно скоро да разберем и на кого се е спрял, до момента в който Фюри има на собствен ред да взема решение идващия си противник след детронирането на Дионтей Уайлдър.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР