Анонимният донос с известни автори, който ангажира за четири месеца

...
Анонимният донос с известни автори, който ангажира за четири месеца
Коментари Харесай

Уволненият шеф на Онкологията: Нищо не излезе от проверката, но Сербезова подписа документа за смяна

Анонимният донос с известни създатели, който ангажира за четири месеца Вътрешен одит в Министерство на здравеопазването, Изпълнителна Агенция Медицински Надзор, Прокуратура, Министерство на вътрешните работи и куп други институции.

А откакто нищо не излезе от този труд за сметка на данъкоплатеца, Асена Стоименова (Сербезова) просто подписа документа за промяна на шефа и отпътува на заслужена отмора, написа уволненият шеф на Онкологията доктор Стефан Константинов в профила си във фейсбук.

Шефът на Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология (УСБАЛО) доктор Стефан Константинов стана третият болничен началник в границите на три седмици, уволнен от здравната министърка в оставка Асена Сербезова в последните ѝ дни на поста.Той прекара пет години като шеф на Онкологията, откакто завоюва конкурс през септември 2017 година Заварва болничното заведение в извънредно неприятно финансово положение. Д-р Константинов бе и министър на опазването на здравето от октомври 2010 до март 2012 година в първото държавно управление на Бойко Борисов.

Новият шеф на Онкологията ще е проф. Панайот Куртев, който е в пенсионна възраст.

Днес от 12 ч. доктор Константинов ще направи конференция с цел да даде доклад за управлението.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР