Всички партии са заглушени от две черни кампании. Едната е

...
Всички партии са заглушени от две черни кампании. Едната е
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Въпросът е дали ПП-ДБ ще успее да запази второто място

Всички партии са заглушени от две черни акции. Едната е създадена от ПП-ДБ и е подписана. Другата черна акция е следващата акция със записите. Те заглушават всички останали. Основните политически сили са притиснати. ПП-ДБ паднат ли под 17% ще отидат надалеч надолу по пързалката.

Това съобщи пиар специалистът Диана Дамянова в ефира на Нова телевизия.
ПП-ДБ нямат тренинга да премълчават. Ако бяха замълчали за тези записи, в този момент нямаше да водим тези диалози, сподели още тя.

Въпросът е дали ПП-ДБ ще успее да резервира второто място. Ако запазят 17% резервират лице. Ако ПП-ДБ паднат под 17% може да се стигне до разпад в обединението. Пеевски си играе неговата игра. Преди година и половина Пеевски не можеше и да мисли за второ място, разяснява още Дамянова.

Според журналиста Силвия Великова, също посетител в предаването " Събуди се ", единствената печелеща партия в тази акция е Движение за права и свободи. " Движение за права и свободи си води акцията на място. Така че втората мощ най-вероятно ще се окаже тя. Борисов всеки ден нещо разяснява. ПП-ДБ всеки ден нещо разясняват. Делян Пеевски е коментирал единствено един път на изключителното съвещание ", добави още тя.

По думите ѝ има възможност новите записи на ПП-ДБ да са били рязани и лепени. " Съдържанието обаче не беше отречено ", посочи още тя. Според нея всички обществени дебати са всички против ПП-ДБ. " От ПП-ДБ не се научиха, че би трябвало да внимават какво приказват, даже когато са уединено ”, счита Великова.

 

„ Абсурдна обстановка е, че след случката с злополуката с автомобил на НСО, нито един народен представител не сложи въпроса за тази работа, която има право да се движи по правила, разнообразни от българските жители ”, добави Дамянова. Според нея от ПП-ДБ не са задоволително добре тренирани в политическото си говорене, защото са млади депутати.

„ Партиите не престават да вършат неточност след неточност, и ще би трябвало да изтърпят последствията ”, съобщи Великова. Според нея жителите няма да гласоподават на изборите, защото са разочаровани.

По думи на PR специалистът, имиджът показва една кутия, която редовно във времето би трябвало да бъде пълнена с визията, която създаваш. „ Липсва консистентност в дейностите, и жителите отхвърлят да одобряват това, което ПП-ДБ вършат и споделят ”, счита Дамянова.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР