Анита Мейзер излиза от затвора срещу 5000 лв. парична гаранция.

...
Анита Мейзер излиза от затвора срещу 5000 лв. парична гаранция.
Коментари Харесай

Пускат Анита Мейзер от затвора срещу 5000 лв.

Анита Мейзер излиза от пандиза против 5000 лева парична гаранция. Това реши състав на Варненския апелативен съд, откакто делото против нея на втора инстанция завърши. Магистратите имат 2-месеч период, в който би трябвало да обяват решението си по делото.
След като на няколко пъти юристите на скандалната миска Мейзер внасяха в съда искане за смяна на мярката за неотклонение, съдът дефинира парична гаранция за свободата й. Самата тя промени на няколко пъти поканаията си, дадени пред проверяващите и пред първата правосъдна инстанция. Окръжните магистрати признаха Мейзер за отговорна по две обвинявания - че Мейзер е предизвикала по несъобразителност гибелта на брачна половинка си Николай и, че е предложила рушвет на полицейски чиновник. Тя получи три години и половина затвор по първото обвиняване и 4 години и половина за по тази причина, че е предложила рушвет от 30 000 евро на проверяващия служител на реда. Според първоинстанционния съд Мейзер би трябвало да търпи по-тежкото. Окръжен съд - Варна й наложи и санкция в размер на 8 000 лв., както и обезщетение на майката на Николай в размер на 150 000 лева

Анита Мейзер бе задържана на 15 август 2016 година, откакто 40-годишният културист и някогашен охранител Николай Димов бе погубен в дома им във Варна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР