Английският Уотфорд намали заплатите на играчите си, след като ръководството

...
Английският Уотфорд намали заплатите на играчите си, след като ръководството
Коментари Харесай

Футболистите на Уотфорд се съгласиха да си намалят заплатите

Английският Уотфорд понижи заплатите на играчите си, откакто управлението и отбора реализираха съглашение по въпроса. Процентът на събаряне на възнагражденията не се загатва.

" Изминаха няколко седмици, в които водехме деликатни договаряния с играчите, управлението и аз в качеството си на медиатор ", съобщи капитанът на отбора Трой Дийни.

" Никой, който и да е той и каквото и да работи, не би бил благополучен да му понижат заплатата. Но здравият разсъдък и разбирането на обстановката ни помогнаха да намерим общо решение за намаляването на нашите хонорари в кратковременен интервал ", сподели още Дийни.

Уотфорд сега е на 17-о място в класирането с 27 точки и заобикалят зоната на изпадащите единствено по спомагателни индикатори. Но тимът може да се гордее, че за момента единствен нанесе проваляне на водача Ливърпул и то с 3:0.

Watford stars agree pay cuts and these are their new weekly salaries - in pictureshttps://t.co/uR4i5Zyft2
— The National Sport (@NatSportUAE) April 23, 2020
Към момента британската Висша лига преглежда разновидности за доиграване на сезона, само че по какъв начин и по кое време ще стартират мачовете няма никаква изясненост поради върлуващия ковид.

Футболистите на Саутхямптън, Уест Хам и Шефирд Юнайтед към този момент се съгласиха на отчасти понижаване на заплатите, до момента в който Арсенал в понеделник заяви за 12.5-процентово понижение на заплащанията. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР