Английският Манчестър Юнайтед е направил контакт с шефовете на Ювентус,

...
Английският Манчестър Юнайтед е направил контакт с шефовете на Ювентус,
Коментари Харесай

Юнайтед пресира Дибала, Погба може да е ключът?

Английският Манчестър Юнайтед е направил контакт с шефовете на Ювентус, с цел да започват договаряния за аржентинския нападател Пауло Дибала. Разговорите са се осъществили в последната седмица на месец май, предават медиите в Италия, които удостоверяват, че Юнайтед „ натиска” крепко за футболиста, като даже са се свързали с представителите на футболиста, които са неговото семейство.

Информацията идва седмица след изявлението на брата на Дибала – Густаво, който удостовери, че 25-годишният му родственик ще напусне Ювентус, откакто стана ясно, че и Масимилиано Алегри към този момент няма да води „ бианконерите” през селдващия сезон.

Италианският Tuttosport написа, че може да станем очевидци на евентуална замяна сред двата отбора. Причината е, че италианският първенец желае да върне в Торино полузащитника на „ алените дяволи” Пол Погба. Френският полузащитник пък участва на прощалното празненство на бранителя Андреа Бардзали, който се отхвърли от футболната си кариера, като за последно игра с екипа на Ювентус.

Бившата звезда на Палермо – Дибала, пък е спряган и за трансфер в Атлетико Мадрид, откакто испанският отбор ще се раздели с Антоан Гризман през това лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР