Днес, 25.05.2024г., на 64 годишна възраст почина известният варненски фотограф

...
Днес, 25.05.2024г., на 64 годишна възраст почина известният варненски фотограф
Коментари Харесай

Почина известният варненски фотограф Ангел Ненов

Днес, 25.05.2024г., на 64 годишна възраст умря известният варненски фотограф Ангел Ненов. Автор на над 25 кино лентата, на близо 30 фотоизложби и също толкоз награди, в това число и доста интернационалните.

Ангел измина житейския си път по този начин, както искаше. Изживя не доста дълъг, само че богат и цветен живот, пълностоен и сполучлив.

Имаше най-голямото благосъстояние на света – семейство с 2 дъщери и 4 внучки, прелестни другари, работа, която безпределно обичаше.

Успешен беше животът му, тъй като (по Емерсън) - живя с хубостта и положителното, които носеше, откриваше и твореше. Защото забавляваше себе си и другите и се смееше постоянно и по доста. Защото завоюва уважението на интелигентни хора, тъй като децата го обожаваха и търсеха за занимания. Ангел оставя света малко по-добър. И знаеше, че има хора,които дишат по-леко, тъй като него го е имало! А това е триумф!!!

Голямата му обич беше фотографията. Раздаваше от гения си обилно, обучаваше другите и оказа помощ на доста хора да заобичат това прелестно изкуство и да го трансфорат в свое занимание или специалност.

Ръководи своя кино-фотоклуб „ Варна “ близо 35 години.

Богата беше активността на този неповторим за страната ни клуб - изложения, благотворителни действия, планове с други варненски създатели, пленери, участия и награди от състезания.

Вярвам, че всички, които го познаваха, ще го запазят в паметта си с всичко прелестно, с което е докоснал сърцата им и ще го запомнят като занимателен, магнетичен и градивен!

Да лети волно душата му из небесните селения!

Поклонението ще се извърши на 26.05.2024 г.от 12 ч. в ритуалния дом на Варненския крематориум.

Moreto.net изрича откровени съболезнования.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР