Английският футболен мениджър Греъм Потър помоли феновете на Брайтън за

...
Английският футболен мениджър Греъм Потър помоли феновете на Брайтън за
Коментари Харесай

Греъм Потър поиска прошка от феновете на Брайтън

Английският футболен управител Греъм Потър помоли почитателите на Брайтън за амнистия откакто той напусна клуба, с цел да оглави Челси.

47-годишният Потър подписа петгодишен контракт с тима от „ Стамфорд Бридж “ в четвъртък, наследявайки германеца Томас Тухел, който бе уволнен по-рано през седмицата.

В отворено писмо до почитателите, оповестено от формалния уебсайт на Брайтън, Греъм Потър съобщи, че ще помни и цени трите прелестни години в Брайтън, като приема, че някои ентусиасти няма да могат да му простят.

„ Това бяха прелестни три години в клуба, който промени живота ми и желая да кажа сбогом на всички вас, които направихте този интервал от кариерата ми толкоз специфичен. Разделям се с един превъзходен клуб, който постоянно ще значи доста за мен и моето семейство. Разбирам, че за някои такава неочаквана смяна във футбола може да е сложна за приемане. Може да не убедя всички вас за ми простите за заминаването, само че бих желал най-малко да употребявам опцията да ви благодаря “, написа Потър.

Специалистът изведе Брайтън до деветото място във Висшата лига през предишния сезон – най-хубавото класиране на тима, а все още отборът е четвърти във краткотрайното нареждане в Англия.

Греъм Потър съобщи още, че футболистите са надхвърлили себе си и се обърна непосредствено към последователите с думите:

„ Надявам се ще разберете, че този стадий от кариерата ми, почувствах, че би трябвало да се възползвам от появилата се опция. “

„ Благодаря на президента Тони Блум, изпълнителния шеф Пол Барбър и всички от управлението за шанса, който получих преди три години и поддръжката, която имах “, добави Потър.

„ На моя правоприемник ще кажа единствено – поздравления, тъй като ще работи в един страховит клуб с приказен състав, подкрепян от отлично управление “, съобщи Потър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР