Английска сол е естествен минерал, който се състои от кислород,

...
Английска сол е естествен минерал, който се състои от кислород,
Коментари Харесай

Детоксикация с английска сол

Английска сол е натурален минерал, който се състои от О2, водород, сяра и магнезий. Консумирането ѝ оказва слабителен резултат посредством разпределяне на мускулите на храносмилателната система. Английската сол също може да се употребява за чернодробна детоксикация. За задачата ще би трябвало да си изберете два почивни дни един за детоксикация и един за отмора. Спрете всевъзможни медикаменти или добавки два дни преди детоксикацията.

Стъпка първа

Яжте закуска и обяд без лой в деня на вашата детоксикация. Можете да хапнете зеленчуци, варени зърнени храни, изгорял самун и мед.

Стъпка втора

 Английска сол

Смесете 4 супени лъжици британска сол в 3 чаши вода. Поставете в резервоар в ледник. Вземете 1 чаша зехтин и сока от един огромен розов грейпфрут без да ги смесвате, тъй че те да могат да се затоплят, до момента в който настъпи моментът да ги консумирате.

Стъпка трета

В 18:00 ч. изпийте към 3/4 чаша от британската сол. Добавете при потребност витамин С на прахуляк, с цел да извършите усета ѝ по-приятен. Пий 1/2 чаша от сместа в 20:00 ч.

Стъпка четвърта

Изсипете 1/2 чаша зехтин и 1/2 чаша изцеден сок от грейпфрут в буркан. Сместа се разклаща добре. Опитайте да отидете до тоалетна преди да изпиете тази примес. Вземете това пиво в 22:00 ч. Легнете на висока възглавница с повдигната главата, незабавно откакто приключите с питието. Опитайте да поспите през нощта.

 Детоксикация

Стъпка пета

След като се разсъните, изпийте още 3/4 чаша британска сол. Върнете се в леглото. Вземе и последните 3/4 чаша британска сол два часа по-късно. Изчакайте два часа преди да започнете да се захранвате.

Започнете единствено с плодов сок. Добавете плодове след половин час. Яжте леки храни един час по-късно. Консумирайте суроватка на прахуляк в някакъв миг от деня, с цел да възстановите изгубените жлъчни соли. Яжте обикновено едвам на вечеря.

Бъдете готови:

Ще получите диария по време на процеса на детоксикация.

Магнезиевият сулфат - химическо съединяване, което се съдържа в британската сол, може да ви помогне да детоксикирате вашия организъм, само че оказва помощ и при грижата за кожата ви. Баните с британска сол са превъзходен метод, посредством който можем да премахнем огромна част от нездравословните и изкуствени субстанции в нашето тяло.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР