Англичанка живее с четири бъбрека и дори участва в конкурси

...
Англичанка живее с четири бъбрека и дори участва в конкурси
Коментари Харесай

Медицински феномен: Жена с 4 бъбрека

Англичанка живее с четири бъбрека и даже взе участие в състезания за хубост макар здравословните си проблеми. Мерилин Лорън, която е на 17 години, е родена с неповторимия комплект от четири бъбрека.

Вместо да се усеща специфична поради спомагателния чифт толкоз значими за човешкото здраве органи, Мерилин от дребна се чувствала много изолирана. Това се дължало на изчезналата й китка, защото лявата й ръка се е развивала отвън майчината вътрешност. Така по време на вътреутробното развиване на Мерилин не се оформила китката й.

Това обаче не попречило на момичето да потвърди единствено на себе си и на другите, че може да се оправи и единствено с една ръка, и постоянно да посещава курсове по карате. В момента Мерилин има наследник колан по карате.

 Медицински феномен

Мерилин става известна в цялата страна, откакто е видяна от изобретател на хубавици за тийнейджърски конкурс по хубост. Красивото лице на тийнейджърката без китка направило огромно усещане на мениджъра на организацията, която провела състезанието.

За нула време Мерилин се прочула и почнала да взе участие в разнообразни фотосесии, които разкривали хубостта й пред хората. Проблемите на Мерилин се дължат на това, че тя е родена прибързано - родила се е 12 седмици преди термина на майка си.

Заради това тя страда от проблеми със стомаха и те са толкоз съществени, че Мерилин в никакъв случай не се е хранила като другите хора. За да получи дневната доза от витамини, минерали, протеини, мазнини и въглехидрати, към тялото й се включва специфична помпа.

 Доктори

Тя цялостни червата на Мерилин със специфични разтвори, които съдържат нужните за пълностоен живот субстанции. Храненето по този метод продължава над 10 часа, защото би трябвало да се вкарват напълно дребни дози храна.

Мерилин се храни непосредствено през тръба, намираща се в червата й, защото стомахът й не може да приема каквато и да е храна. Заради това британката не е усещала в никакъв случай усета на каквото и да е.

Докторите не могат да си обяснят повода за съществуването на четири бъбрека в тялото на Мерилин. Според тях става дума за някакво комплициране на развиването на тялото в утробата на майката или за генна разновидност.

Освен всичките си проблеми Мерилин страда и от артрит, поради който непрекъснато й се постановат интервенции.

Мерилин е ентусиазъм за всички в учебното заведение си, защото макар всичките си недъзи тя съумява да се оправя ослепително с изпитите. Според майка й Мерилин карала хората да се замислят за това какъв брой са маловажни огромна част от проблемите им, които те мислят за съществени.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР