Ангелите-хранители наистина съществуват, твърдят в свое странно проучване руски специалисти.

...
Ангелите-хранители наистина съществуват, твърдят в свое странно проучване руски специалисти.
Коментари Харесай

Математик доказа,че има ангели-хранители

Ангелите-хранители в действителност съществуват, настояват в свое необичайно изследване съветски експерти. То демонстрира, че хората доста по-често от нормално връщат билети или закъсняват за самолети, които по-късно се разрушават.

Ръководеният от математика Валери Исаков екип изследвал статистически данни от интернационалните полети. Оказало се, че през последните 20 години от полетите, завършвали с злополука, са се отказвали с 18% повече хора, в сравнение с от другите полети.

" Ние сме единствено математици, които са разкрили ясна статистическа особеност. Но мистично мислещи хора може да я свързват със съществуването на някаква по-висша мощ ", разяснява Исаков, представен от " Всеки ден ".

Още през 1958 година американският откривател Джеймс Стаунтън разглеждал статистиката на железопътните и въздушните произшествия. Той разкрил, че влакове и самолети, които аварирали, били запълнени приблизително единствено на 61%, до момента в който в благополучните транспортни средства тази цифра била 76%.

Изследванията на Стаунтън създали усещане на паметния американски хорър публицист Стивън Кинг. Той на собствен ред проучил независимо злополука на аероплан на " Маджестик еърлайнс ", при която всички пасажери и екипажът починали.

Под прикритието на публицист той се обадил в офиса и помолил да му кажат какъв брой индивида със закупени билети в края на краищата не са летели. Оказало се, че са 16. В същото време от самолетната компания обяснили, че такива пасажери нормално не са повече от трима.

Най-често срещани обаче са случаите, при които ориста или някаква друга висша мощ оказват по-голямо въздействие върху хода на събитията от човешката вътрешен глас.

 Математик потвърди,че има ангели-хранители

Пример са четирима програмисти от Екатеринбург. Те доста желали да се качат на злощастния полет на " Рус Еър " в Петрозаводск, приключил с над 40 починали.

Преди това програмистите трябвало да летят до Москва. В последна сметка не съумели, тъй като полетът им непрекъснато бил арестуван. Програмистите даже се обадили в " Рус Еър " и поискали отсрочване на полета от Москва, само че самолетната компания отказала.

Разочарованите компютърни спецове се прибрали по домовете си, а на идната заран прочели във вестниците за щастливо пропуснатата злополука.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР