Ангел Кодинов завърши на 6-о място на 200 м едноместно

...
Ангел Кодинов завърши на 6-о място на 200 м едноместно
Коментари Харесай

Ангел Кодинов е шести в света

Ангел Кодинов приключи на 6-о място на 200 м едноместно кану при мъжете до 23 години на международното състезание по кану-каяк за юноши, девойки, мъже и дами до 23 години, което се организира в Пловдив. Вчера Ангел приключи 8-и във край Б на 1000 м.

" Естествено, щях да съм щастлив да стигна до бронзовия орден, само че за момента това са ми опциите в тази дисциплинираност. На 1000 м се случиха фалове, които не би трябвало да се получават, само че по този начин е в спорта. На 200 м уцелих гребането си и съумях да вляза на край непосредствено от серията и да покажа какво мога ", разяснява състезателят.

Той показа, че към момента не е решил дали на международното състезание за мъже и дами през август в Португалия ще взе участие единствено на 1000 м, или ще се пусне и на 500 м.
Денис Димитров и Радослав Стефанов - четвърти в света Двойката ни каяк при юношите бе доста покрай бронза на международното по кану-каяк в Пловдив
" Там задачата ми е край или най-малко класиране до 12-о място. Дай Боже да се случи и по-добро класиране, ще се веселя доста “, сподели още Кодинов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР