Анелия проговори открито за взаимоотношенията си с бизнесмена Коко Динев,

...
Анелия проговори открито за взаимоотношенията си с бизнесмена Коко Динев,
Коментари Харесай

Анелия проговори за Коко Динев

Анелия проговори намерено за взаимоотношенията си с предприемача Коко Динев, който е татко на единственото й дете – Ивон. Фолк звездата се върна обратно в спомените си и описа за това какъв брой бързо са се случили нещата, довели до коренна смяна в живота й.

Двамата се срещат, когато тя е на прекомерно нежна възраст и едвам прохождаща на попфолк сцената. Той й дава всичко, за което копнее едно младо момиче, показвайки й един различен свят.

“Аз на 18-19 станах известна, сбъднах фантазията си, омъжих се, бях принцеса. Попаднах в един свят, в който всичко е доста друго от моето. Забременях, родих и се разведох… Тези неща трансформират индивида ” – споделя тя в изявление за NAYcast и добавя още: „ Бащата на детето ми ме направи принцеса, безусловно. Той беше с 10 години по-голям от мен, постоянно грациозен, сполучлив, осъществен ”.

Цялата женитба била проведена от Коко, а Анелия имала грижа единствено за булчинската си рокля. След години завършили връзките си поради разграничи фамилни полезности. “Ние се разминавахме с бащата на детето ми. За мен любовта беше да живеем на едно място, а за него – не. За мен това беше ненормално – да живеем на разнообразни места ” – акцентира тя.



“Ивон се роди и пътищата ни се разделиха. С годините аз гледах постоянно да запазя връзките си с него ” – не крие звездата.

Анелия приказва и за тежкия си интервал, който е превъзмогнала благодарение на психолог: „ Преди две години и половина интервалът ми беше доста тежък. Няма да встъпвам в детайлности какво се е случило в живота ми. Чисто прочувствено в живота ми се усещах с по-ниски трептения, тъжна, изгубена бих споделила. Трябваше да взимам доста решения ”.

По думите й се е налагало да върви на психолог и след развода  си:  “Не поради личностното ми израстване, главно поради щерка ми и някакви тежки интервали при развода, за запазване на душeвността на щерка ми, при взимане на бизнес решения… Смятам, че всеки един човек би трябвало да посещава такива места, само че когато има потребност ”.

“Аз съм чувала на мен да ми споделят: “Ами, доста си скучна ”. Защо да съм скучна?!  Защото си лягам в точния момент, не пия, не пуша, не вземам опиати. Отивам на работа, връщам се в обикновено време, желая да вървя в парка, в гората…  Искам да няма звук и цигари към мен, може би поради специалността ми. Хубаво ми е да се навечерям и след  това да си легна в обикновено време, да виждам някакво прелестно филмче и да си приказвам с индивида до мен ” – разкрива себе си хитовата певица.

“Всичките ми връзки, всичките ми съществени сътрудници нещо вършат за мен и освен – те ми дават доста ” – безапелационна е тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР